help

  • #1

    Hallo iedereen die dit leest. Wie kan mij helpen? Ik zal uitleggen wat ik meegemaakt heb vannacht. Ik kan het niet verklaren:

    Ik ging om een uur of half 12 naar bed en ging op mijn rug liggen met mijn handen onder mijn hoofd. Ik viel in slaap. Ik droomde dat ik op de klok keek en zag dat dat zwart was. Ik keek naar een andere klok en zag de tijd maar die klopte niet. Ik keek naast mij en zag ook mijn vrouw niet liggen. Toen gebeurde dit: ik ging met mijn benen schoppen om wakker te worden en toen ik uit mijn slaap wilde komen had ik het erg benauwd. Ik dacht dat ik stikte maar ik was wel wakker.

    Toen was alles weer normaal. Ik keek weer op mijn klok en het was 2 uur dus ik heb 2 uur geslapen. Ik schrok er zo van en kon het niet verklaren wat dat nou is geweest. Ik keek wel even in de spiegel en ik had een gewone kleur op mijn gezicht. Ik dacht, wat is dat nou?

    Nu ben ik erg bang en ik snap niet wat er gebeurd is. Ik heb nu ook hoofdpijn. Wie weet wat het geweest zou kunnen zijn? Was het gewoon een droom of iets anders? Bedank voor het lezen.

    Reageer
    #2

    Snurkt u ook? Dan zou het `t slaap-apneu-syndroom kunnen zijn. Ga dan even naar uw huisarts.

    Reageer
    #3

    ja zekker ik snurk ook volges mijn vrouw moet ik nu bang zijn er voor wat hadt ik dat ongeveert

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief