Kan een verzwaringsdeken schadelijk zijn?

  • #1

    Ik heb een verzwaringsdeken van Lucovitaal van 5,5 kg waar ik regelmatig onder slaap. Heb het idee dat ik dan rustiger slaap.
    De afgelopen 2 weken heb ik hem niet gebruikt omdat het me geen goed idee leek met mijn gebroken teen wegens de druk van de deken op de teen en de pijn.

    Maar nu vraag ik me eigenlijk af of zo'n deken überhaupt kwaad kan mits die natuurlijk niet te zwaar is en je niks mankeert waarbij het gebruik ervan niet verstandig is?

    Reageer
    #2

    Als die dekens slecht of gevaarlijk zouden zijn, dan zouden ze niet op de markt zijn.
    Laatst hoorde ik nog van iemand dat de huisarts het aangeraden had om er één aan te schaffen om te kijken of ze dan beter zou slapen.
    Dat zou die niet doen als die dekens slecht zouden zijn.

    Reageer
    #3

    Heb de deken weer op mijn bed gelegd want ik heb inmiddels niet echt pijn meer aan mijn teen. En inderdaad als het echt gevaarlijk is worden ze niet verkocht of aangeraden door artsen maar toch vraag ik me af of er ook aandoeningen zijn en dergelijke waarbij het niet aangeraden wordt.

    Niet dat dat op mij van toepassing is want ik ben gewoon gezond maar ik vraag het me af.

    Reageer
Reageer op: Kan een verzwaringsdeken schadelijk zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief