Ben 67. Slaapregistratie via smartphone. Is patroon normaal?

 • #1

  Ben 67 en ben altijd een moeilijke slaper geweest. Moeilijk inslapen, soms lang wakker of vroeg wakker. Piekeren, een hoofd dat niet stilgezet kan worden. Smartphoneregistratie sinds enkele maanden. Diepe slaapcontinuiteit is altijd onvoldoende volgens deze registratie. Maar ik vraag me vooral af of ik niet heel veel cycli op 1 nacht doorloop. Ik voeg hier 3 slaapregistraties bij van de afgelopen week.

  Reageer
  #2

  Je kan het wat bijsturen met juiste voeding en voedingssupplementen. Beste wel advies vragen. Voor het piekeren zijn ook wel middelen. Denk aan de rescue remedie, de nachtvariant. Kan je ook overdag gebruiken om wat meer te ontspannen.

  Straling van je smartphone doet het zeker geen goed. Je lichaam gaat daardoor meer stresshormonen en minder melatonine aanmaken. Beste is ook slapen op een bed en matras zonder metalen erin.

  Reageer
  #3

  Registratie via een smartphone of smartwatch is sowieso niet betrouwbaar. Anders kon ik iedere nacht 112 of de uitvaart ondernemer bellen omdat mijn vriend in coma zou liggen of inmiddels overleden zou zijn,terwijl hij gewoon lekker ligt te slapen.....

  Als je echt slaapproblemen hebt,bel dan je huisarts en vraag een verwijzing voor een professioneel slaap onderzoek.

  Reageer
Reageer op: Ben 67. Slaapregistratie via smartphone. Is patroon normaal?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief