Seks gehad maar ben moslim

 • #1

  Ik ben een meisje van 16 en ben moslim, paar maanden geleden ben ik ontmaagd door mijn vriend waar ik inmiddels bijna 2 jaar lang al wat mee heb en sinds hij mij heeft ontmaagd is hij veranderd, hij gaat vreemd, praatte met andere meisjes enzovoort ik weet niet wat ik hier mee moet en als je moslim bent moet je blijven bij de persoon waar door je ontmaagd bent ik heb geprobeerd om er een einde aan te geven maar hij wou het niet en ik hou wel gewoon van hem maar hij is nu gewoon anders dan eerst... Is er een moslima of iemand die me tips kan geven wat ik het beste kan doen want eigenlijk ben ik nu bij hem omdat hij mij ontmaagd heeft.....

  Gr Loubna

  Reactie
  #2

  Gewoon weggaan van hem en je bekeren tot christen of iets waar een vrouw gelijk is aan een man. zijn doel was jou te ontmaagden zodat hij andere vrouwen ernaast kan hebben omdat hij weet dat je nu bij hem moet blijven wegens geloofsovertuiging.de islam is een stom geloof met zijn vrouwen onderdrukking en past niet in deze tijd.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Je vriend is gewoon een zeer slecht moslim....

  Reactie
  #4

  Ik ben eerst ook niet weggegaan bij mn eerste vriend waardoor ik ontmaagd ben ik 2014, pas in 2015 ben ik weggegaan...

  Ik begrijp precies wat je bedoelt, je moet bij hem blijven omdat hij je eerste is en het hoort zo. Bij mij ook, maar move on, maak het uit, en je zult vanzelf iemand ontmoeten die je wel altijd zal blijven waarderen, het maakt niet uit dat je het dan al een keer gedaan hebt, het is oke.

  Reactie
  #5

  ik ben jongen en was een tijdje uit de kast en had een man gepijpd en werd on me kontgat genomen wat nu

  Reactie
  #6

  Wat bedoel je met:    wat nu?

  Reactie
  #7

  Hey lieve schat.

  2 jaar geleden heb ik ook voor het eerst seks gehad met mijn eerste ex vriendje en ik had er ontzettend veel spijt van en ik ben daar door een betere Moslim geworden. Door spijt te tonen en om vergevenis te vragen aan Allah komt alles goed.

  Ik heb het zelf uitgemaakt met die jongen omdat hij geen Moslim was en we niet bij elkaar pasten daardoor. Zijn hart was goed en hij had geen slechte intenties maar hij was niet de ware. Het was een vreselijke relatie waarvan ik heel veel heb geleerd.

  Ik ga deze zomer trouwen met een Moslimse jongen uit kabul-Afghanistan. Denk jij maar is na. En hij is Moslim EN hij komt uit een hele strenge islamitische land waar vrouwen geen recht hebben. Vrouwen zijn daar net honden. Maar ik hou ziels veel van hem en terwijl iedereen tegen mij zei dat ik het niet aan hem moest vertellen heb ik het toch gedaan. Hij heeft mij alsnog geaccepteerd en hij houd nu zelfs meer van mij dan ooit! Ik zei zelfs tegen hem "ik snap als je dit vreselijk vind en het niet meer wilt. Ik begrijp het ik neem je niet kwalijk. Wie wilt er nou een vrouw die zo slecht is" en Dit was het mooiste moment van mijn leven. Hij zei  toen. "Alsjeblieft zeg dat nooit meer. Jij heb de mooiste hart van iedereen want ik ken jou het beste ik weet dat. Alleen om dat ga ik jou niet verlaten ik vind nooit zo'n vrouw met een oprechte hart die goed voor mij zal zorgen. Ik hou van de jou van nu niet van het verleden. Je hebt Toba gedaan dus het verleden is nooit gebeurd. Jij bent mijn eerste liefde en ik die van jou. Maar beloof ne dat je je zelf nooit meer een slechte meisje noemt want DAN verlaat ik je wel."

  Meisje. Zolang je echt berouw toont en echt je best doet om een betere Moslim te worden, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat jij niemand meer gaat vinden. Door oprecht spijt te hebben en deze jongen te verlaten en alles wat met hem te maken heeft, word jouw leven beter.

  Jij gaat ook een hele goeie jongen vinden die oprecht van jouw hart houd niet van jouw lichaam. Een echte Moslim is dat. Verlaat deze man en toon berouw totdat Allah jouw engel ook naar je stuurt.

  Je bent het waard. We maken allemaal fouten waarom zou Allah anders toba verzonnen hebben? Niemand is perfect en vooral in dez3 tijd niet. Het gaat erom hoe je weer op het rechte pad komt.

  Ik wens je super veel succes het gaat goed komen blijf geloven en PRAY

  Reactie
  #8

  ik ben 15 en heb onlangs seks gehad met mijn vriendje waar ik al een jaar mee samen ben. we hebben een condoom gebruikt maar ik ben bang dat ik zwanger ben. hij steunt me wel en zou me nooit bedriegen maar toch ben ik bang...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Seks gehad maar ben moslim
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief