Vriendin had keelontsteking vóór orale seks, nu pijnlijke eikel

Online ZorgZus
  • #1

    De titel dekt niet de lading, zoals dat wel vaker gaat.

    Mijn vriendin kampte recentelijk met een flinke ontsteking aan haar amandelen en na wat wikken en wegen ging ze uiteindelijk naar de huisarts die haar een antibioticakuur voorschreef. Toen de zwelling slonk kreeg ze weer zin in seks en heeft ze mij oraal bevredigd. Daarna ben ik een paar dagen weggeweest voor een sportweekend (sport met onder andere tok, oftewel bescherming van het kruis) en bij terugkomst hebben we meerdere malen seks gehad, waarbij ik al een paar keer wat pijntjes opmerkte aan mijn toompje.

    Afgelopen dinsdag had ik erg last van een opgezwollen voorhuid en pijnlijke eikel. Omdat ik dacht aan een schimmelinfectie óf overdracht van de keelinfectie heb ik gesmeerd met Daktarin en dat lijkt erg goed te helpen, de zwelling is weer nagenoeg weg, en hoewel het nog wat pijnlijk is om de voorhuid naar achteren te trekken en weer terug te doen lijkt alles weer normaal te worden.

    Nou merkte mijn vriendin gisteravond een geïrriteerd gevoel aan haar binnenste schaamlippen, een gevoel wat ze eerder heeft ervaren toen ze last had van Candida. Mijn vragen zijn als volgt:

    Heb ik er goed aangedaan om te smeren met Daktarin, en is dat inderdaad de juiste behandelwijze voor een dergelijk ongemak zoals hier (uitvoerig) beschreven?

    Valt het gevoel van irritatie bij mijn vriendin binnen het te verwachten patroon, zoals hierboven omschreven en gaan deze klachten vanzelf weer over?

    Hebben we het bij het rechte eind als we vermoeden dat dit alles komt door de samenloop van keelinfectie, penis 'opgesloten in broeïerige kleding, antibiotica en daarmee gepaard gaande verstoring van vaginale flora en wellicht iets te enthousiaste gemeenschap?

    Hebben jullie wellicht nog tips over waar we op moeten letten? Ik heb bijvoorbeeld geen afscheiding, sterk ruikende urine, of overige klachten, zij evenmin.

    Reageer
    #2

    Het zou inderdaad om een schimmelinfectie kunnen gaan. Aangezien de daktarin werkt, is dat het meest waarschijnlijk. Na een antibioticakuur is dat niet zo vreemd. Best mogelijk dat jij dus ook de schimmelinfectie hebt gekregen op die manier. In dat geval was Daktarin een goede keuze. alleen zou je vriendin dan ook een antischimmelmiddel moeten gaan gebruiken. Je loopt anders het risico dat jullie elkaar blijven besmetten.

    Als de klachten na 1 week niet over zijn, of weer erger worden, is het raadzaam om naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Heel erg bedankt voor je reactie, gek genoeg is het toch prettig om je eigen mening bevestigd te zien worden door een ander ;-).

    Reageer
    #4

    Graag gedaan.

    Eigenlijk helemaal niet zo gek.......het geeft waarschijnlijk een stukje rust...

    Reageer
    #5

    Hooi Goedemiddag en hoe was het toen ik 2016 afgelopen. Ik heb namelijk nu precies het zelfde geval. Wat heeft jou geholpen????
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #6

    Hoi,
    Anoniememan32 hoe is het afgelopen? Ben je van je klachten af kun je een update geven??
    Heb dezelfde klachten hoor het graag..

    Reageer
    #7

    Hoi John,

    Weet ij meer?

    Reageer
    #8

    Misschien dus een bacteriële infectie opgelopen. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hoi John ,

    Was geweest HA en uroloog maar alles was goed niks gevonden maar de klachten blijven aanhouden.wat kan het anders zijn volgens jou John?

    Reageer
    #10

    Als HA en uroloog niets hebben kunnen vinden zou ik het zo helaas ook niet weten

    Reageer
    #11

    Vraagje John als canesten skin ietjes helpt kan je dan spreken van een schimmelinfectinfectie?

    Reageer
    #12

    Nee, niet perse

    Reageer
Reageer op: Vriendin had keelontsteking vóór orale seks, nu pijnlijke eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief