Erectiestoornis (19 jaar) !!

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben een jongen van 19 jaar. Ik heb enkele maanden geleden een serieuze bad trip gehad (hasj gebruik). Ik ben vanaf toen nog altijd een beetje in die trip blijven hangen (maar het gaat ondertussen al veel beter). Nu heb ik ook serieuze tekorten zoals vitamine D, selenium en omega 3... Ik neem hiervoor ook de nodige suplimenten (ook magnesium). Nu komt het probleem :p. Sinds enkele maanden lijk ik ook erectieproblemen te hebben. Ik heb vaak maar een halve erectie, en wanneer ik mij masturbeer lijk ik minder geprikkelt te worden. Ik dacht eerst dat het door sint-jans kruid die ik een tijdje geleden nam maar inmiddels ben ik er al 2 maanden mee gestopt (het leek een beetje te helpen). Nu zou ik willen weten zou dit het gevolg kunnen zijn van die tekorten, medicatie of die bad-trip? Alvast bedankt !

    Groeten

    Reageer
    #2

    Hoe weet je dat je al die tekorten hebt? Gooi je nu niet allemaal middeltjes door elkaar? En dan nog wiet gebruiken? Lijkt mij dat je redelijk snel ontregelt raakt, dus weet ik niet of het wel zo verstandig is wat je doet? Heb je iemand die je erbij helpt?
    Maar nu antwoord op je vraag: ik denk dat je erectie weer terugkomt zodra alles weer in balans is. Heb je wel ochtenderecties? Dat is een teken dat er lichamelijk niets aan de hand is. Dan blijft vaak het psychische over.

    Reageer
    #3

    Die tekorten weet ik door een bloedonderzoek. Ik smoor niet meer vanaf dat ik die bad trip heb gehad. Wat die ochtenderecties betreft, ik heb deze bijna nooit denkik, af en toe lijkt het van wel, maar nooit echt een voledige... Dit is echt frustrerend :S. Ik hoop dat het gewoon door die tekorten is, maar ik denk wel dat het in het begin nog erger was.

    Reageer
    #4

    Heb je bij een dokter na gevraagd of het daad werkelijk een "bad trip" is geweest? het kan ook een paniek aanval zijn, en na een heftige paniek aanval kan je nog een aantal maanden last hebben van dat gevoel.
    en daar bij soms terugvallen.
    deze paniek aanvallen kunnen zomaar voorkomen maar worden door het gebruik van wiet of drank soms versterkt.
    er zijn allerlij dingen die je kan doen omdat onder controle te krijgen. maar dat is voor iedereen anders.
    als je er nog steeds last van hebt zou ik hier is naar gaan kijken.

    Reageer
Reageer op: Erectiestoornis (19 jaar) !!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief