raar gevoel bij de gemeenschap

Online ZorgZus
 • #1

  Misschien een vreemde vraag maar ik zit er al heel lang mee. Ik ben al 5,5 jaar bij mijn vriend en de seks ging altijd goed. Nu heb ik sinds kort dat ik het vreselijk benauwd krijg (voelt als astmatisch een beetje).

  Zodra het al begint (voorspel) en zodra hij in mij komt, lijkt het alsof ik over mijn nek ga van de benauwdheid. Ik word dan ook gewoon vreselijk misselijk...

  Hoe kan dit zo ineens? Ik heb dit nog nooit gehad... Ik bedoel, zo wordt het er ook niet leuker op voor ons...

  Wie kan mij helpen?

  Reageer
  #2

  Ik heb één belangrijke vraag: is de ervaring in den beginne psychisch? Walg je van hem? Voel je je in een hoekje gedrukt door hem? Associeer je het vrijen misschien met een nare ervaring uit het verleden? Of is de ervaring alleen maar fysiek en wordt je er later een beetje angstig van. Is je vriend bijvoorbeeld erg dik? Of leunt hij zwaar op je? Ik ben benieuwd. En ik ben ook benieuwd of anderen dit zouden herkennen.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Nee ik ben juist gek op me vriend maar mij libido is altijd al niet zo hoog geweest dus als get gebeurt is het bijzonder... me vriend is juist een dunnetje ha ha dus daar kan ht niet aan ligge. Ik snap niet waarom ik dit ineens he hoor, ik word er zelf echt gek van...

  Reageer
  #4

  Ik heb ongeveer net zoiets alleen dan heb ik een dag na de sex last van benauwdheid, alsof me maag samengeknepen wordt. Dit is bij mij ook ineens gekomen en heb al meerdere keren specialisten bezocht maar kom er niet achter wat het is. Het houdt een week aan, met misselijk en overgeven erbij. Sta ook voor een raadsel en je leven is een stuk onaangenamer. Zou ook graag willen weten of er mensen zijn die dit ook hebben en hoe ze dit hebben opgelost.

  Reageer
  #5

  Is deze klacht alleen fysiek of voel je je psychisch ook niet lekker? Kan het tussen je oren zitten? heb je nare ervaringen gehad met mannen, of vind je je partner misschien niet aantrekkelijk? Als de klachten echt enkel een fysieke oorzaak hebben is gynaecologisch onder zoek door de huisarts, en misschien door een medisch specialist wel belangrijk, denk ik. Anders kun je misschien met een psycholoog gaan praten, denk ik.

  Reageer
  #6

  Nee ik voel me psychisch heel goed... bij mij houd het gelukkig gen week aan, meestal maar 1 dag....

  Reageer
  #7

  Bij mij is het ook zeker niet psychisch. Heb al meerdere specialisten bezocht maar gedacht wordt aan allergische reactie. Alleen zou ik graag willen weten of iemand anders dit ook heeft, en wat voor medicijn of oplossing diegene hiervoor heeft. Heb zelf al meerdere dingen geprobeerd, allergietabletten, water drinken maar niks tot nog toe helpt.

  Reageer
  #8
  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik heb de 2 sites van ina gelezen maar dit is niet wat ik heb. Bij mij is het meer een allergische reactie. Lijkt op wat Dr Waldinger heeft ontdekt, griepverschijnselen na sex of orgasme alleen is hier nog geen oplossing voor maar is het in onderzoek.
  Misschien zijn er mensen die dit ook hebben en zelf al hebben ontdekt of er iets is wat helpt qua medicijn. Een sterke allergietablet of iets dergelijks.

  Reageer
Reageer op: raar gevoel bij de gemeenschap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief