nieuwe relatie

<"/> nieuwe relatie - Medische Forum - Dokter.nl

nieuwe relatie

Online ZorgZus
 • #1

  Ik weet niet zo goed in welk forum onderdeel ik dit kwijt moet maar "relatie" is zeker een onderwerp. Ik ben in het begin van de corona-crisis mijn vrouw kwijtgeraakt door covid-19 terwijl ze haar werk deed. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en heb ik mijn leven weer opgepakt en een leuke dame ontmoet, gescheiden, klein mannetje van 4 erbij maar dat maakt mij niet uit, ik ben alleen erg bang voor negatieve reacties uit mijn omgeving. Ik wil zelf graag een doorstart maken.... Weet niet zo goed wat ik er mee aan moet. Hebben het erg fijn samen in de weekends maar wordt er moe van dat wel elkaar zo'n beetje stiekem ontmoeten.

  Reageer
  #2

  Je moet je vooral niets van je omgeving aantrekken. Het is jouw leven dat kunnen anderen niet voor je leven. Als het voor jou goed voelt om een doorstart te maken, dan moet je dat doen.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hoi John

  Gister toch eens aan de ouders verteld dat er een nieuwe dame in mijn leven is, mooie reactie dat het tijd werd weer gaan te genieten van mijn leven en dat ze uitkeken naar een kennismaking..... Goed gevoel, gaan we dit weekend dus doen. We gaan er voor

  Reageer
  #4

  Helemaal goed !!!!

  Reageer
Reageer op: nieuwe relatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif