Is mijn penis wel lang genoeg?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben net 19 geworden en ben nu voor het eerst aan het daten met een meisje die meer vlees op het bot heeft dan gemiddeld. Mijn penis is daar in tegen "maar" 13 cm in erectie. Gaat dit problemen opleveren of is dit geen probleem?

  Reageer
  #2

  Dat zou geen probleem moeten zijn

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hoezo kan je zomaar zeggen dat dat geen probleem zou moeten zijn. De vraag is wat voor probleem denk je aan. Wat zou een probleem zijn voor de vraagsteller. En niemand weet hoe de dame in kwestie precies het zal ervaren en of het dus daadwerkelijk een probleem zou kunnen zijn…..

  Reageer
  #4

  de vraag was of 13 cm een probleem gaat opleveren en of dat geen probleem is.

  Wat seks betreft zou dat geen probleem moeten opleveren. Met een penis van 13 cm kun je prima seks hebben, vooral als je bedenkt dat de gemiddelde vagina 7-10 cm diep is.

  Reageer
  #5

  Dan gaat u dus uit van standaard. Maar de vraag is of betrokken persoon standaard is. En of er wellicht niet iets anders kan zijn waardoor het wel een probleem zou kunnen zijn. Er zijn meer factoren die meespelen dan alleen de lengte van de penis.

  Reageer
  #6

  Maar dat is de vraag niet. De vraag gaat over de lengte. Als er andere problemen/belemmeringen zijn zal de vraagsteller dat toch moeten aangeven.
  De dag heeft te weinig uren als ik hier iedereen het naadje van de kous moet vragen om te kijken of er wellicht nog andere vragen/problemen zijn.

  Reageer
Reageer op: Is mijn penis wel lang genoeg?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief