mirtarzapine

Online ZorgZus
 • #1

  Posnatale Depressie:

  Hallo allemaal, ook ik heb een flinke depressie. Ik ben zeven maanden geleden bevallen van en mooie gezonde zoon. Ik heb daar een postnatale depressie aan over gehouden. Ik bleef maar huilen, erg boos om alles en niets. Het huishouden niet aan kunnen enz.

  Ik ben naar de huisarts geweest en die schreef mij mirtazapine voor. Ik werk zelf in de zorg en ben niet zo voor antidepressiva maar goed je moet toch van dat akelige gevoel af ik eas er meteen mee begonnen 1 keer daags een tablet vor het slapen gaan 30 milg, ik slaap namelijk super slecht soms twee nachten niet. Totdat ik met de medicatie begon. Ik sliep er goed op voelde langzaam mij wat rustiger van binnen, niet zo snel meer boos.

  Alles ging wel beter maar ik voelde mij elke dag het zelfde vlak zeg maar ben daar weer mee naar de huisarts gegaan. Ook mijn libido was weg. Wist niet of ik nog van mijn man hield. Ik kon toch bepaalde gevoelens niet plaatsen dus ben ik op eigen houtje gestopt. Wel afgebouwd door eerst savonds een halve in te nemen en langzaam niks meer.

  Het ging daarna een hele poos goed totdat ik heel langzaam weer terug viel. Ik de medicijnen misschien net 6 weken geslikt - stom stom stom dus.

  Nu ben ik weer terug bij af en voel me zeer ongelukkig. Ben je net getrouwd en een super mooi kind en niet happy. Dus ga ik toch vanmiddag weer naar de huisarts voor mirtzapine. Gewoon even doorzetten en dan gaan de meeste bijwerkingen weg. We zullen hoe het dan weer gaat allemaal heel veel sterkte want het een zeer onaangenaam gevoel. Agnes.

  Reageer
Reageer op: mirtarzapine
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief