Ontlasting bij de sex

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben een vrouw van 40 en heb sinds een jaar of drie last van ontlasting (zeg maar poep) zodra ik klaarkom. Vooral als ik (vaginaal) gepenetreerd wordt. Kan zomaar uit he niks zijn. Want voel het vaak niet aankomen. Ik span bij bekkenbodem aan en zodra ik klaar kom ontspan ik me in het geheel en komt er regelmatig ook ontlasting uit. Ben al bij een bekkenbodemfysio geweest maar die kon me als enige adviseren om me darmen eerst schoon te spoelen voor ik sex ga hebben. Maar ja zo is de lol er wel beetje van af, en zit spontane sex er niet meer in. Zelf schaam ik me kapot als het gebeurd. En heb ook geen idee wat ik verder nog kan doen of waarom dit gebeurd. Heb bij de bekkenfysio ook aangegeven dat ik wel een aantal keer anale sex heb gehad voor dit begon maar volgens haar kon het daar niet aan liggen.
    Mijn vraag is nu. Hoe kom ik hier vanaf of wat kan ik er tegen doen? Behalve anale douche. Ik wil weer normale sex kunnen hebben en kunnen genieten van het klaarkomen.

    Reageer
Reageer op: Ontlasting bij de sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief