ontlasting ( genant)

  • #1

    Beste tandor.

    Al heel erg lang ( echt lang) heb ik als ik gepoept heb, dat mijn anus soms wat uitstulpt ( dacht eerst aan aambeien, maar ze bloeden nagenoeg nooit). Dit doet verder geen pijn, en uiteindelijk gaat het vanzelf weer terug. Wat ik ook ervaar is tijdens de sex, dat ik ineens mijn billen moet samen knijpen omdat ik bang ben om ineens ontlasting kwijt te raken. ( ookal heb ik eerder al ontlasting gehad).
    De laatste tijd is het zelfs zo, dat als ik ga plassen, er ineens ontlasting mee komt wat ik niet voel. Dit zijn kleine beetjes. Vorige week stond ik in bad mezelf te douchen, en terwijl ik mijn vagina stond uit te wassen.. voelde ik ook dat weer uitstulpingen waren bij mijn anus, en wanneer ik dit wilde terug duwen, kwam er kleine stukjes ontlasting uit, ik ben er klaar mee en schaam me er voor.. wat zegt u ? tips?

    Reageer
    #2

    Het zou een prolaps kunnen zijn of toch een inwendige aambei. Ik zou willen aanraden om me die klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Wat is een prolaps?

    Ik heb er een foto van gemaakt.  sorry...

    Ik weet niet of mijn reactie op mijn vraag nog goed is geplaatst, maar ik heb dus ook regelmatig veel scherpe steken erg laag in mijn buik ( lijkt wel in mijn vagina zelf)  net voor ik moet poepen,  tijdens.. Zo erg dat ik niet normaal kan zitten of staan.. Zweten van de aanvallen en na de ontlasting is dat zo goed als weg. Soms lichte na weeën. Ook na de sex gebeurd het vaak dat ik erg veel pijn heb.  binnen een uur daarna moet ik ook poepen..

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Een polaps is als er een stukje van de endeldarm naar buiten word gedrukt tijdens het ontlasten of tijdens drukken in ieder geval.   Daar lijkt het niet op. Het kan een combi zijn van marisk en aambei.  Ga in ieder geval naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    Ben vandaag geweest.  Is een skintag.  Bij onderzoek was de sluitspier sterk genoeg.  Wel kon hij zien dat ik vocht verlies?  Dat wil hij laten onderzoeken. Wat ik vergeten ben omdat het al lang zo is,  is dat ik ook  pds heb. Klachten kunnen daar vanaf komen.  Toch afspraak maken met een mdl arts. Thnx tandor

     

    Reageer
Reageer op: ontlasting ( genant)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief