Online ZorgZus
 • #1

  Help, ik probeer te vrijen met mijn vrouw alleen het doet ontzettend zeer bij haar waardoor niet erin wilt gaan. Wat moet ik doen?

  Reageer
  #2

  Dan zou je vrouw eens naar de huisarts moeten gaan voor onderzoek

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hoi,

  Kan genitaal contact dus tussen de penis en vagina veel kwaad zolang die er niet in gaat als je n uur geleden klaargekomen bent? (De sperma is dan toch al dood die op je eikel zou zitten na n paar minuten buiten het licham)

  Reageer
  #4

  Dus lijkt me niet toch

  Reageer
  #5

  Het gaat niet om sperma dat op je eikel zat, maar om sperma dat kan achterblijven in de urinebuis dat er dan met voorvocht uit kan komen.
  Maar zoals je het beschrijft is zwanger raken niet mogelijk

  Reageer
  #6

  Oke top, dankjewel!!!!!

  Reageer
  #7

  Mijn eikel was achteraf nogsteeds droog, dus dan zal er geen voorvocht zijn geweest en hij is er toch niet in gegaan dusja

  Reageer
  #8

  Ik heb gehoord na het plassen gaan de spermacellen ook dood in de urinebuis geen idee of het waar is

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Help
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief