Geaardheid

Online ZorgZus
 • #1

  Ik vroeg mezelf af.

  ik heb wel is gehad dat ik het nice vind om een meid te zien vingeren op pornhub (nice alsin in heb gelijk zelf zin) omdat ik weet hoe het gevoel is bij mezelf maar buiten dat val ik totaal niet op vrouwen nooit verliefde gevoelens of iets en voor mijzelf vind ik het niet horen en vies (er is buiten dat voor andere mensen niks vies aan en geen haat alleen voor mezelf) natuurlijk wel een getwijfeld in de puberteit maar dat heeft bijna elke vrouw. Maar na dit alles wat ik vertelt heb heb ik jaartje geleden soms last gehad dat ik bang ben dat ik ooit lesbisch wordt omdat ik het niet vind horen bij mij en ook geen verliefde gevoelens heb en het niet wil. Nou is mijn vraag kan je lesbisch worden na nooit gevoelens te hebben en geen aantrekkingskracht tot vrouwen en ook als je het zelf niet wil of nixe vind op dit moment? Kan dat dan later nog komen of is het wel duidelijk dat ik100% hetero ben?

  groetjes danique

  Reageer
  #2

  Kan iemand me antwoord geven?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hey,

  Die vraag kan niemand voor jou beantwoorden.

  Gevoelens zijn voor iedereen anders en zijn niet te voorspellen. Je kunt spontaan gevoelens krijgen voor iemand, man of vrouw ,waar je het nooit van had verwacht.

  Reageer
  #4

  Ook als je het zelf totaal niet zou willen zijn en geen behoefte aan heb? En totaal geen gevoelens hebt voor vrouwen op het moment?

  Reageer
  #5

  Ik vind dat een beetje raar hoe kan je ineens gevoelens voor vrouwen krijgen als je al je leven lang op mannen valt en weet dat je hetero bent? Hoe kan je dan later in je leven wel ineens aangetrokken voelen tot het zelfde geslacht als ik nooit verliefd ben en ook geen behoefte aan vrouwen lijk te hebben?

  Reageer
  #6

  Hoe kan je opeens op een type man vallen waar je nooit eerder op gevallen bent of verwacht had op te vallen? Iemand waarvan je altijd hebt gezegd dat het je type niet is? Dat gebeurt je ook zonder verklaring.

  En zo kan dat ook met iemand van hetzelfde geslacht gaan. Denk dat het geen kwestie van willen of niet willen is. Het gebeurt gewoon. Of niet en dan maak je je nu zorgen om niks😉

  Reageer
  #7

  Ja klopt idd ik maak me ook teveel zorgen om iets wat misschien nooit gebeurd. Ik vind het ook moeilijk om daarmee om te gaan met die gedachtes om ze te vergeten.

  Reageer
  #8

  Maarja het is niet echt te zeggen door alles wat ik zei dat ik me daar niet tot aangetrokken voel en totaal niks met vrouwen heb en altijd gek op mannen ben dat ik bijna 100% hetero zou blijven want ik stress me echt dood om op vrouwen te vallen want ik zelf vind het vies om te zien en totaal niet fijn om het zelf te zijn

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Daar hoef je helemaal niet over na te denken.  Ik bedoel, er zijn ook mannen waarvan je er niet aan moet denken om wat mee doen en daar lig je waarschijnlijk ook niet wakker van. Laat het los, je maakt je druk om iets wat nooit hoeft te gebeuren.......

  Reageer
  #10

  Nee klopt maar daar weet ik dan ook zeker van dat ik daar niks mee wil zal doen. Dat heb ik op dit moment ook met vrouwen maar omdat u zegt dat je ook na aantal jaar 100% hetero te zijn ineens lesbisch kan worden baart me dat zorgen. Geen idee waarom

  Reageer
  #11

  Geen zorgen over maken. Wie zegt dat het jou gaat gebeuren? Niet over nadenken, daar heb je niks aan

  Reageer
  #12

  Nee ik weet het maar vind het een eng en raar idee dat je lesbisch kan worden zonder dat je dat eigenlijk zelf wilt of zelf behoefte aan heb.

  ik zie nu mijn toekomst voor me met mijn vriend en niet met een vrouw dat is dan toch bijna onmogelijk dat het omswitcht als ik totaal geen behoefte aan een vrouw heb en het ook totaal niet vind horen bij mij ik zie mijzelf altijd met een man.

  maar ik weet niet waarom en het is ook onnodig dat ik me druk maak

  Reageer
Reageer op: Geaardheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief