mastuberen

 • #1

  Mijn vriend masturbeert regelmatig en kijkt hierbij diverse p0rnofilms. Op zich heb ik hier geen moeite mee. Ik begrijp dat mannen daar soms behoefte aan hebben. Maar nu komt het...

  Ik ben dol op seks met mijn vriend. En als het aan mij ligt doe ik het elke dag. Ieder geval een paar keer in de week. Maar helaas, mijn vriend heeft dus geen zin. 1 x in de week echt seks is veel in onze relatie op het moment. Als ik nou nooit zin had dan kan ik me het echt goed voorstellen dat hij zich vaak masturbeert. Maar dit is dus absoluut niet het geval.

  Ik heb hier meerdere malen getracht met hem erover te praten. Maar hij zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken. Nou wel dus. Wat doe ik fout? Ben ik niet lekker genoeg meer? Ik zie er (al zeg ik het zelf) gewoon goed uit. Net dik of zo. Maar toch blijft de seks helaas te weinig en blijft hij stiekem masturberen.

  Heeft hier iemand voor mij wel een logische verklaring voor. Of vrouwen die dit ook meemaken...? Ik ben benieuwd.
  Groet.

  Reactie
  #2

  je kan misschien beginnen door hem af te trekken. kijken hoe die dat vind. misschien komt er daarna meer

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Laat die jongen zijn gang gaan, ga er bij zitten en masturbeer mee.........

  Reactie
  #4

  Hij moet wat minder aan zijn dingentje trekken en jou wat meer geven. Als hij zich zelf veel trekt dan heeft hij geen zin in sex verder. Geef aan dat je meer seks wilt en dat die zijn ding maar een andere keer doet. Anders koop een grote vib*rator en gebruik dat ding als je weet dat die naar de slaapkamer komt. Zal hem leren de ego tripper.

  Reactie
  #5

  Overmatig masturberen neigt naar een verslaving aan de hevige emotie die bij seks komt kijken.

  Ero*tiek en liefde verwordt dan tot p0rno. Genot door p0rno heeft steeds sterkere impulsen nodig. Dit werkt verslaving in de hand.

  Van liefde is steeds minder sprake. Dus als je dat graag wil ontvangen ben je op den duur steeds minder op je plek bij deze partner.

  Reactie
  #6

  helemaal eens met Barend, ik zou heel goed over deze relatie nadenken, p0rno verslaafd en jou niet zien staan beloofd helaas weinig goeds voor de toekomst.
  sterkte, Brenda

  Reactie
  #7

  Jammer dat je vriend zelf niet inziet dat hij jou maar ook zichzelf tekort doet. P0rno is slechts oppervlakkig bevredigend. Liefde komt uit je tenen en stroomt door je hele lichaam, zoveel mooier dan dat korte moment bij p0rno.

  Reactie
  #8

  Veel mannen doen aan p0rno en het lijkt ook steed meer geaccepteerd bij vrouwen. Toch is het bekend dat p0rno, hoe leuk/spannend/opwindend kan zijn, niet gezond is voor het mentale welzijn.

  Dat zul je niet na een keer een filmpje kijken merken maar als dat vaker wordt, zijn de gevolgen steeds duidelijker waar te nemen. Je voelt jezelf steeds "leger" worden, jammer dus.

  Maar hij moet doen wat hij wil, en jij moet niet laten wat jij denkt dat goed voor jou is.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik zou hem aan de kant zetten en een gezonde vriend zoeken,
  wie laat er nu een mooie vrouw die wil vrijen alleen zitten en gaat zelf matuberen.
  ik snap hem niet en wil hem niet snappen,
  hij is ziek

  Reactie
  #10

  beste Jes,

  Waarom ga je niet zelf mastuberen als hij bij je is?

  Reactie
  #11

  ik zit met een vraag mijn man die trekt zich zelf stiekem af hij heeft , bijvoorbeeld de dag ervoor al sex gehad met mij en hij gaat later heel zacht uit zijn bed sluipen en trekt zich af in de wc of onder douche we zijn al iets langer als 6 jaar getrouwt met 2 kinderen een meisje en een jongentje ik voel me nogal achter gesteld omdat als ik er over wil praten met hem gaat hij me zitten afsnouwen en afkatten is dit normaal of wat moet ik doen

  Reactie
  #12

  diana het beste om met je man te praten om zo erachter tekomen waarom hij veel masturbeert.nog een tip probeer eens samen te masturberen daar moet je eigen niet voor schamen.meschien dat je leuk vind en er ook gei*l van word.

  Reactie
  #13

  En misschien is er wel iets waar hij zich voor schaamt? Of ligt de oorzaak niet bij jou maar bij hemzelf?

  Groetjes,

  Reactie
  #14

  Jess,ik vind dit wel raar hij kijkt wel porn0 en gaat voor zich zelf aan de gang,als jij no eens spannende lingerie aantrekt en zijn p0rno gelijk meekijkt en je ziet als hij een erectie krijgt en jij gaat dan eens lekker er tegen aan wrijven,dan is er mogenlijk wel een kans dat hij zin in jou krijgt,probeer het eens,ik wil jou alleen maar helpen hoor,succes Jess,groetjes

  Reactie
  #15

  DIT PROBLEEM HEB IK DUS OOK!!! Mijn vriend die doet het ook stiekem en nee hij verteld niks hij doet het achter mijn rug om ik weet echt niet wat ik ermee moet je gaat jezelf gwn kut voelen erdoor!!! van ben ik dan niet mooi genoeg kan ik je niet genoeg geven wat je wilt weet ook niet wat ik ermee moet??? Help!!

  Reactie
Reageer op: mastuberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief