Marisken

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik heb deze site gevonden nadat ik heb gezocht op 'perineum', 'huid', en 'aambeien'. Ik lees nu voor het eerst over marisken en das precies wat ik ook heb. Maar sinds een weekje heb ik pas last van een bbranderig gevoel m.n. na grote boodschap).
  Nu vraag ik me af of dit ook kan ontstaan door het dragen van strings (die ik al meer dan 20 jaar draag).
  En ik heb soms moeite met ontlasten, waardoor ik mezelf 'help' door met 2 vingers druk te zetten op het perineum. Kan ik het hier zelf door veroorzaakt/verergert hebben? 
  De gedachte om het operatief weg te laten halen vind ik erg gênant en dat durf ik niet..... 
  Zijn er hier mensen die het ook zo ervaren? Want ik hoop toch dat ik niet iedere keer zo'n vervelend branderig gevoel heb nadat ik naar het toilet geweest ben. 
  En v.w.b. intimiteit... ik ben bang dat mn partner het ziet.....

  Reageer
  #2

  Ga om te beginnen eerst eens naar de huisarts om te kijken wat het precies is. En ja, strings dragen kan dan wel problemen opleveren.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Marisken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief