Aantal bedpartners laten testen

 • #1

  Hey, ik heb een misschien wat rare vraag. Maar ik vroeg me af of je ergens een geste kan laten doen wat de afgelopen (zeg aantal maanden/half jaar/jaar) kan meten hoeveel verschillende bedpartners je hebt gehad. Of zou je dat in je bloed terug kunnen vinden? Mijn vriend van een paar maanden is in het verleden erg onzeker geweest met relaties, door vreemd gaan en dat soort dingen. En hoewel ik zie dat hij mij graag gelooft en z’n best doet om niet met onzekerheden te zitten, deze zie ik stiekem toch wel. En zou deze graag bij hem compleet weg willen halen, zodat hij zwart op wit kan zien dat zijn nieuwe vriendin wel compleet te vertrouwen is. Ik ben zelf met dit idee gekomen, ben ook niet van plan om er iets over te zeggen tot ik het antwoord weet, of er überhaupt zo’n test bestaat. Groetjes.

  Reactie
  #2

  Dat is niet te testen.
  Weet je zeker dat het onzekerheid is en geen jaloezie?

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Aantal bedpartners laten testen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief