Geen orgasme

 • #1

  Ik ben een meid van 19 en het is mij nog nooit gelukt een orgasme te krijgen. Niet tijdens seks, en niet tijdens masturbatie. Komt dat vaker voor of is er iets mis? Gelukkig heb ik verder geen klachten op dat gebied, maar jammer en een beetje vreemd vind ik het wel...

  Reactie
  #2

  Hoi Fiona,

  Ik neem aan dat je al wel e.e.a. geprobeerd hebt. Tijdens de penetratie komt vaak voor dat een vrouw geen orgasme krijgt. Om tot een orgasme te komen is vaak stimulatie van de clitoris nodig. Soms kan het echt wel even duren voor dat je een orgasme krijgt hoor.  Heb je al eens gebruikt gemaakt van een vibrator en dit op of net naast je clitoris te houden?

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Dankje voor je reactie, Niels. Dat het door penetratie vrij lastig is voor een vrouw, dat wist ik inderdaad. Een vibrator heb ik nog niet geprobeerd, wellicht geeft dat mij het laatste zetje. Heb echter ook nog niet gevoel gehad 'dichtbij' te zitten.

  Reactie
  #4

  Ik ben geen vrouw maar uit ervaring weet ik wel dat een vibrator weleens effect kan hebben. Is je clitoris misschien te gevoelig dat aanraken op een gegeven moment niet meer fijn is of is het juist erg ongevoelig en voel je niet zo veel? Voor een paar tientjes heb je al een goede vibrator. Het is erg persoonlijk wat je fijn vind. De een vind een normale vibrator fijn en een andere vind het fijn om een luchtdruk vibrator te gebruik (Deze geeft trillingen door luchtdruk ipv gewoon trillen)

  Reactie
  #5

  Dat je geen vrouw bent, kan jij niets aan doen he. 🙂 Bedankt voor je advies iig. Mijn clitoris is vrij ongevoelig om onduidelijke reden. 🙁 Tenminste dat denk ik, weet eigk niet goed wat 'normaal' is. Zal mij eens verdiepen in de wereld van vibrators. Mocht een vrouw mij nog verder kunnen helpen, zou fijn zijn.

  Reactie
  #6

  Een vrouw kan je inderdaad wat beter helpen 🙂

  Maar wellicht ligt je clitoris te ver verscholen in het hoedje en moet je het hoedje een beetje weg trekken. Daarnaast is er ook speciale gel bij de drogist te koop die extra stimuleert. In ieder geval succes met het zoeken naar een goede en fijne oplossing. Hopelijk lukt het je binnenkort 🙂

   

  Reactie
  #7

  Misschien nog een rare vraag maar je raakt verder wel opgewonden? Je krijgt zin en wordt vochtig?

  Reactie
  #8

  Ja, met opgewonden en vochtig worden ervaar ik geen problemen. Dat lukt wel gewoon. Je opmerking over de clitoris begrijp ik niet helemaal volgens mij. Speciale gel zal ik idd ook nog kunnen proberen, maar denk dat een vibrator mss mij meer helpt (gezien ik wel voldoende vochtig word).

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Iemand nog advies voor me, mee wil denken of aanvullingen heeft op Niels zijn reactie? Dankje!

  Reactie
Reageer op: Geen orgasme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief