Twijfel geaardheid

 • #1

  Hoi, ik wil hier ook even m'n verhaal kwijt. Ik twijfel namelijk al een jaartje of 2-3 over m'n geaardheid. Het begon met het kijken van sh*m*le p*rn. Dit keek ik steeds meer en meer. Tegenwoordig kijk ik eigenlijk enkel nog echte g*yp*rn. Toch heb ik me nooit aangetrokken gevoeld tot een man. Ik heb namelijk al verschillende vriendinnen gehad en ik voelde me ook echt aangetrokken tot hun lichaam. Maar toch verlang ik steeds meer naar seks met een andere man. Ik speel geregeld met anaal dildo's en dit vind ik zalig. Ik wil graag eens weten hoe een echte piemel in me voelt. Ik zou ook eens graag een andere man pijpen. Deze gedachtes winden me enorm op.

  Wat moet ik hiermee? Ik heb namelijk 1 homo vriend waarmee ik graag eens zou experimenteren. Heb alleen schrik dat ik achteraf spijt krijg.. Iemand tips?

  Ben 27jaar.

  Reactie
  #2

  Uitproberen. dat is de enige manier om daar achter te komen

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Twijfel geaardheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief