mezelf Chemisch castreren?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben opzoek naar en middel om mijn libido te verlagen of nog veel beter in het geheel mijn behoefte aan sex weg te nemen.

    Heeft te maken met nogal verschillende verlangens en wensen betreft sex tussen mij en mijn partner waar ik nu niet bepaald gelukkig van wordt.

    Ben samen met mijn partner al bij huisarts geweest voor informeren naar libido verlagen van mij, libido verhogen van partner (o.a. andere pil) of chemische castratie.

    Daar kwam niks uit, voor medicijnen moest ik maar met sexuoloog gaan praten.

    Contact met paar sexuologen opgenomen maar die zeggen allemaal geen medicijnen voor te kunnen schrijven, enkel over zaken te praten maar daar zit ik niet op te wachten, praten is geen oplossing meer.

    Dus nu opzoek op internet naar medicijnen om zelf een chemische castratie bij mezelf uit te voeren.

    Kom wel wat middelen tegen en daarvan kan met wat moeite voor veel geld wel wat in Buitenland verkregen worden.

    Maar lees veel meer over chemische castratie van honden en vraag me dus af of dat voor honden bij mensen hetzelfde effect heeft?

    En hoor graag of er andere zaken/middelen zijn die makkelijker verkrijgbaar zijn en goedkoper die hetzelfde effect hebben.

    Hoor het graag.

     

    En ja weet dat meeste mensen dit absurd zouden vinden maar is voor mij echt beste oplossing.

    Reageer
Reageer op: mezelf Chemisch castreren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief