Hij gaat er niet in…

Online ZorgZus
  • #1

    Hello!

    Ik ben een jongen van 17 jaar oud en mijn vriendin is 18. We hebben nu al iets meer dan een jaar een relatie en zijn nu eigenlijk al een best lange tijd klaar voor sex. We proberen het nu al proberen het nu al zes maanden en het is nog steeds niet gelukt, helaas. Maar we weten niet wat het probleem zou kunnen zijn.

    Ik heb al veel op forums gekeken maar heb nergens hetzelfde probleem gezien. Bij veel posts komt de penis een beetje in de vagina maar hij glijdt er weer uit en de vrouw heeft last van pijn. Bij ons gaat hij er echter helemaal niet in. Ik heb een paar mogelijkheden, maar ik weet niet of dat het is:

    - Het ergste geval: vaginisme. Maar zoals ik zei, ze klaagt nooit over pijn.

    - We zijn te gestresst. Over mijn vriendin kan ik niets zeggen, maar zelf voel ik me niet bewust gestressed, en ik krijg ook een normale stijve.

    - Ik heb te slechte voorlichting gehad. De seksuele voorlichting die ik gekregen heb was in groep 7. Dat jaar hadden we een relatief drukke klas en een slechte docent. Daarnaast interesseerde het me niet echt toendertijd. Dus weet ik niet helemaal hoe het moet. Moet de voorhuid per sé naar achter, zijn er andere dingen die je moet doen voor je seks hebt?

     

    Ik hoop dat iemand een antwoord heeft.. Zo ja, alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Als ze nog nooit eerder seks heeft gehad, kan het ook het maagdenvlies zijn dat iets t stug/te dik is. Ze zou hiermee even nar de huisarts mieten gaan.
    de voorhuid gaat doorgaans met neuken vanzelf naar achteren. Tenzij je natuurlijk een probleem met je voorhuid hebt.

    Reageer
Reageer op: Hij gaat er niet in…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief