Seks

Online ZorgZus
  • #1

    zaterdag had ik voor het eerst seks, nouja soort van want zijn penis ging er maar voor even in en hij was niet klaargekomen. We hadden toen geen condoom gebruikt en ik slik de pil. Mijn vlies was niet gescheurd. Sindsdien heb ik buikpijn en ben ik misselijk. Maandag hadden we weer seks en toen wel met condoom. En toen was mijn vlies wel geschreurd. Nu bloed ik een beetje en heb ik bruine afscheiding. Ik heb nogsteeds buikpijn en misselijkheid. Is dit ongesteldheid of is dit dat ik zwanger ben? Help!

    Reageer
    #2

    Dat heeft met zwangerschap niks te maken

    Reageer
    #3

    Dit is normaal. Als je vlies scheurt dan kan dit altijd een beetje bloeden. Ook kan seks wat menstruatiebloed losmaken dat er al een lange tijd zit. Maak je dus geen zorgen. over een paar weken nog steeds dezelfde klachten hebt dan zou ik als ik jouw was naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: Seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief