Gevoelens voor collega

Online ZorgZus
  • #1

    Hi allemaal,

    Al enige tijd kom ik op mijn werk een jongen tegen die anders doet, flirt, afstandelijk is maar toch dichtbij, en de indruk maakt het leuk te vinden met mij te praten. Zelf ben ik ook een man en zou mijzelf als biseksueel zien, maar niemand weet dit verder. Ik vind ook dat ik dat lekker zelf moet weten.

    Hoe dan ook, al vanaf het begin probeerde ik meer contact met hem te maken, gewoon omdat ik wist dat het klikte. Hij heeft dezelfde humor en we kunnen beiden om elkaar lachen. Na enkele weken zag ik hem ook kijken en dat doet hij heel indringend. Hij heeft mega blauwe ogen, als je erin kijkt dan verdrink je vanzelf. Dan staart hij je aan en op een gegeven moment voelde ik een vonk overslaan. Maar ondertussen 'stalkte' ik hem met berichten en ook op social media probeerde ik toenadering te zoeken. Daar deed hij altijd heel lang over en ik liet hem merken dat mij dat irriteerde. Waarom zou je iets lang laten sudderen als het leuk is?

    Dit duurt nu al een tijdje en weet niet wat ik ermee moet doen. Ik weet 100% zeker dat er een vriendschap voor het leven uit kan komen, maar heb ook het gevoel dat ik zelfs wat verder wil gaan. Bij hem heb ik twijfels, want lokt hij het gewoon uit met zijn subtiele geflirt en die enthousiaste gesprekken soms, of speelt er bij hem ook wat? Kan hij het niet uiten omdat hij een vriendin heeft.

    Of test hij mij en wil hij mij uiteindelijk belachelijk maken? Allemaal dingen die lastig te plaatsen zijn. Onderstaand een aantal situaties die mij verder doen twijfelen.

    - Hij heeft het vaak over de muziek die ik met hem had gedeeld. We hadden het eens over ambities en toen zei hij wat zachter dat hij de ambitie had in die band te spelen.
    - Hij kreeg een cadeau van een collega (na een klusje te hebben gedaan) en dat bestond uit een Merci doos. Wie kreeg de eerste chocolade? Ik. 'Merci dat jij er bent'....weet je nog? ๐Ÿ˜›
    - Hij flirt best vaak. Dan loopt ie langs en zie ik hem al breed glimlachen, dat doe ik dan ook terug. Maar de vraag is of het uitlokken is of gemeend.
    - We hebben nog niet afgesproken, alleen elkaar gesproken tijdens borrels, maar ik zou nog wel met hem willen afspreken. Het lijkt er echter op dat dat de grens is.

    Wat denken jullie? Komt dit vaker voor? Heeft iemand een oplossing en wat zou jij hebben gedaan?

    Reageer
Reageer op: Gevoelens voor collega


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief