verliefd op iemand die bezet is

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hallo,

  Ik zit in de volgende lastige situatie:

  Ik ben verliefd op iemand die sinds een jaar samenwoont. Ik kende hem van mijn werk, toen ik er pas kwam werken, hadden we meteen een aantrekkingskracht en hij zocht contact met me via email, het was superspannend allemaal. Hij zei me dat hij niet wist hoe hij ermee om moest gaan en dat ie wel iets voor me voelde.

  Na een paar weken had hij een andere baan gevonden en ging samenwonen met zijn vriendin. We hielden contact via msn. Het kwam erop neer dat hij steeds met mij online was als zijn vriendin niet thuis was. Via de webcam was het af en toe spannend, we speelden een spelletje met elkaar, daagden elkaar uit tot we zelfs uit de kleren gingen. Op een gegeven moment heb ik het afgekapt omdat hij steeds zei hoe gelukkig hij met zijn vriendin was. Ik blokkeerde hem op msn omdat hij me steeds weer aansprak. Zo gingen een paar maanden voorbij. Hij zocht toch weer contact met me en was beledigd toen ik zei dat ik hem geblokkeerd had. We begonnen weer te msn' en met de webcam. Ik vertelde hem dat ik hem graag wilde zien en hij zei dat hij in geen geval naar me toe kon komen omdat er dan dingen zouden gebeuren die hij niet kon verantwoorden tegenover zijn vriendin. Hij zei dat ie wel alles wilde doen via de webcam. Ik moet nu steeds aan hem denken en voel een geweldige aantrekking tot hem, lichamelijk en hij voelt hetzelfde. Ik weet wel dat het uiteindelijk toch op niks uit zal draaien maar ik wil eigenlijk gewoon wel 1 keer sex met hem, om mijn verlangens te kalmeren, misschien valt het wel gigantisch tegen. uiteindelijk heb je niks aan iemand die van twee walletjes eet, maar ik kan het na die ene keer toch afkappen?

  Reactie
  #2

  Hoi Diana!

  Ik begrijp je heel goed en het is ook een lastige situatie.
  Maar als je heel eerlijk bent, vind je dan niet dat hij eigenlijk fout zit?
  Het is vooral naar als hij al een relatie heeft.
  Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat je er zo makkelijk vanaf komt ook al heb je seks met hem.
  Dan wordt de liefde juist meer!
  En daar geniet hij denk ik ook wel van..
  Als ik jou was, zou ik gewoon waar het op staat aan hem vragen: Je kunt kiezen, ik of zij!
  Misschien ben je dan bang om hem te verliezen, maar jij bent eerlijk tegen hem, en dat waardeert hij heus wel. Dan weet hij waar hij aan toe is, en jij ook!
  Probeer het maar!

  Reactie
  #3

  Ik ben een vrouw van 47 jaar en ben ook verliefd op een bezette man. Ik moet heel erg lachen dat als ik complimenten maak hij dat afkapt. Alsof complimenten maken strafbaar is. Wha, ha, ha! Zo voel ik dat. In andere culturen hebben mannen toch meerdere vrouwen. Ik denk dat dat beter is want met een partner heb je meer spanningen. Een nadeel is wel weer dat je sneller aids krijgt.

  Reactie
Reageer op: verliefd op iemand die bezet is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief