Urine gaatje boven clitoris?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik heb een vreemd probleempje eigenlijk.
    ik ben nu bijna 18 en ben al een paar jaar seksueel actief, wel nog geen seks zelf. Toen ik onlangs leerde over alles van de vrouwelijke geslachtskenmerken zag ik dat er bij mij iets héél anders is.
    Normaal gezien ziet de vagina er zo uit: clitoris - urine gaatje - vagina - anus,
    maar toen ik mezelf eens aan het bekijken was vond ik mijn urine gaatje niet, en na even zoeken zag ik dat die op de plaats zit waar mijn clitoris is. Ik heb dus een clitoris met een gaatje in. Ik geraak wel opgewonden door seksuele activiteiten dus ik heb zeker een clitoris, alleen denk ik dat die bij mij inwendig zit en dat mijn urine gaatje hierin uitmondt. Als ik voel, voel ik boven mijn 'zogezegde' clitoris inwendig een soort buis, maar ik weet dus niet of dit mijn inwendige clitoris is, of mijn urinebuis is.

    Heeft iemand hier al eens van gehoord? Is dit niet abnormaal? En nee, ik heb me goed genoeg bekeken en ik weet zeker dat ik niet nog een gaatje onder mijn clitoris heb. Ik denk echt dat ik een clitoris heb met een gaatje, en dat gaatje is mijn urine gaatje.

    Help!!

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Ik denk niet dat er iets mis is met jou. Waarschijnlijk verwar jij de glans clitoris met je plasbuis. De glans clitoris is een deel van de clitoris (te vergelijken met de eikel bij de man, maar dan veel kleiner) die grotendeels schuil gaat onder de capuchon, een soort kapje van huid. Je beschrijft ook dat je in je clitoris een soort buisje voelt zitten, en ook dit is heel normaal. Dit is een zwellichaam en deel van de clitoris, vergelijkbaar met de penis van de man (maar wederom veel kleiner bij de vrouw), die opzwelt als je opgewonden raakt en wat harder aanvoelt.

    Hopelijk ben je zo gerustgesteld. Kijk anders ook eens op https://www.seksualiteit.nl/lijf-zin-lust/fijne-plekjes/vagina/wat-je-kunt-zien-aan-de-buitenkant.

    Reageer
    #4

    ik ben 14 en heb dit ook.

    Reageer
    #5

    Ik ben 15 en ik heb dit ook voor. Niemand van mijn vriendinnen heeft er problemen mij en zijn al veel klaargekomen en al die dingen. Ik wil dat ook maar ik voel me er ongemakkelijk bij omdat ik dan twijfelde of dit wel mijn clitoris is maar dat is het inderdaad. Er komt ook wit spul uit en ik vind dit wel zeer raar.

    Reageer
    #6

    Ik ben 44 en ik heb het ook. Mijn urine komt uit op twee plekje. Soms tegelijk soms niet.

    Reageer
    #7

    Ik ben 14 en heb ook een gaatje in mijn clitoris en heb er de laatste week wat pijn aan. Wat zou die pijn kunnen zijn?

    Ben een beetje bang en wil de dokter vermijden.

    Reageer
    #8

    Bij mij komt mijn urine ook uit 2 openingen, of uit de clitoris en soms uit de plek wasr get uit hoort te komen. Maar heb dit dus al jaren en nooit ergens last van gehad dus als ik jullie was zou ik me er niet druk om maken.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Urine gaatje boven clitoris?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief