hoe denken jullie erover<"/> hoe denken jullie erover - Medische Forum - Dokter.nl

hoe denken jullie erover

Online ZorgZus
 • #1

  Ben Ik Te Veeleisend In Deze Relatie?

  Ik heb sinds ruim 3 maanden een relatie. Mijn vriend is 5 jaar ouder. We zijn beiden door een vroegere partner erg gekwetst en bedrogen. Ik hou heel erg veel van hem en hij zegt dat hij ook heel veel van mij houdt. Maar hij doet erg afstandelijk.

  We wonen niet in de delfde plaats (15 min met de trein)en door opleiding en stage kunnen we eigenlijk alleen in het weekend iets afspreken. En daar ligt juist het probleem.

  Hij vraagt mij (bijna) nooit uit zichzelf om iets af te spreken.Ik moet hem er altijd direct op aanspreken of zelf vragen wanneer we elkaar weer zien.Hij plant zijn weekenden vol met voetbal,vrienden kennissen enz.,en voor mij zijn de uren waar hij niets anders heeft,meestal vrijdagavond of zaterdag/zondag gewoon overdag ,zaterdagsavonds heeft hij meestal al iets anders afgesproken.vaak zijn we maar 3of 4 uur per week samen. Hij belt of smst (bijna) nooit uit zichzelf, alleen als ik hem erom vraag, en als ik hem sms duurt het soms uren voordat ik antwoord krijg. Bel ik hem onverwacht eens op, dan pakt hij vaak niet meteen op, maar belt ff later terug.

  Ik vind dit allemaal heel erg vreemd en twijfel dus of hij echt wel een relatie wil. Toen ik hem erop aansprak en zei dat ik er heel teleurgesteld over was zei hij,dat ik overdreef en hij dat totaal anders zag, hij zei dat hij gewoon veel verplichtingen heeft die hij niet aan de kant wil zetten.

  Wat denken jullie? Verlang ik teveel als ik mijn vriend vaker wil zien en geen genoegen meer neem met zijn lege uurtjes in het weekend?

  Reageer
  #2

  Ja, ik denk dat jij vindt dat je een relatie hebt en hij niet. Hij vindt jou vast wel leuk voor nu en dan maar vastigheid met jou dat zit er echt niet in, hij houdt nog teveel van zijn vrije leventje en is beslist nog niet aan een relatie toe.

  Natuurlijk is het vreemd dat alles van jou uit moet gaan en daar zou ik dus ook mee stoppen en dan is die 'relatie' zo voorbij.

  Je bent nog veel te jong om je te binden aan een jongen die jou eigenlijk niet wil, geniet van je leven en maak er wat van!

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: hoe denken jullie erover
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif