Moeilijk verleden met gedachtes om personen te doden

  • #1

    Goedeavond,

    Waar zal ik beginnen...
    Vroeger ben ik van mijn 9e tot en met 11e mishandeld geweest, ik moest het oraal doen maar na tijd kreeg ik ook penetratie erbij. Ik ben namelijk een jongen, misschien dat dit raar klinkt.

    Ik had een vriendin, ik had door dat er iets niet echt klopte met haar. Ik kreeg te horen van haar zelf dat ze kleine dingen zag wat er niet echt waren, na een tijd begon ze bij me te huilen omdat ze mensen zag staren naar haar, pillen, messen zag liggen. Ik mocht nooit hulp voor haar zoeken, ik zelf trok mij van alles heel fel aan. We zijn alleen naar het CLB op school gegaan, ze is gevlucht op een avond, ze werd teruggevonden en vastgesteld dat ze schyzofrenie had.
    Ze maakte het gedaan, ik was er zo erg kapot van.. Ik moest naar een therapeut, de therapeut had vastgesteld dat ik depressief was, ik had in die tijd ook heel erg veel bang, ik weet niet van wat eigenlijk... Ik heb mezelf ook 3 maanden lang gesneden, na enkele beurten heb ik de therapeut verteld wat er in het verleden met mij is gebeurd. Ze leefde erg mee, maakte afspraken in haar vakantie's,...

    Ik ben uiteindelijk gestopt ermee omdat het niet echt zo goed hielp, mijn ouders weten ondertussen van het misbruik en snijden en van de schizofrenie van m'n ex.
    Maar de laatste tijd heb ik rare gevoelens, gedachten, ...

    Ik ben nu bijna klaar met het nemen van Cymbalta voor m'n depressie, ik neem ze heel af en toe nog (als ik of ouders eraan denken) want telkens als ik ze neem word ik misselijk en moet ik liggen en krijg ik overgeef gevoel.

    Maar bon.. Waarvoor ik kwam is het volgende, de laatste tijd luister ik alleen nog maar naar muziek waarin ze vertellen over bv. Satan, hel, haat, droom des doods,..
    Ik heb stilaan meer en meer gevoelens om mensen pijn te doen, bv als ik bij vrienden ben krijg ik ineens een heel erg fel gevoel dat ik wil knijpen in hun, en niet knijpen met vingers, ik wil hun dan langs beidde kanten vastpakken en zo hard willen knijpen dat hun organen er uit zouden vliegen, nu heb ik nog altijd hetzelfde gevoel maar alsof ik wil steken in hun, mee wil nemen en terugpakken voor wat ze me altijd hebben aangedaan. Het voelt heel raar om het uit te drukken, maar het voelt alsof ik nu al weet dat het deugd zou doen in plaats van dat ik zou schreeuwen en wenen van verdriet. Het voelt alsof ik een maand geen sigaret heb gerookt, en precies als ik iemand zou vermoorden dat ik dan een sigaret rook, een rustig, ontspannen bevrijdend gevoel.
    Ik ben ook totaal niet meer bang voor donker, bv vroeger was ik bang voor geesten, ik zou nu het liefst van alles eentje tegenkomen.
    Als ik in mijn bed lig, lig ik te denken hoe ik iemand zou vermoorden en dan denk ik waarom denk ik hier aan? Dan denk ik ergens anders aan maar word ik volgende ochtend wakker met nare dromen.
    Ik heb ook een soort van nieuwe hobby, ik zoek zeg maar informatie over vrienden, contacten, op en sla deze op. Jullie vinden dit waarschijnlijk onnutteloos maar voor mij voelt het goed, altijd als ik iets nieuws heb gevonden.
    Wat ook raar is, is dat ik mijn beste vriend meest van de tijd het ongeluk toewens, dat ik hoop dat hij bv buist, dat hij geld verliest of weet ik veel, ik weet echt niet hoe ik het moet uitleggen.

    Zijn dit misschien bijwerkingen van depressie? Of is dit normaal of ...?

    Aub, reageer hier op

    Reageer
    #2

    hallo,

    Ik kan er niet zoveel over zeggen maar misschien contact opnemen met je psycholoog?

    Reageer
Reageer op: Moeilijk verleden met gedachtes om personen te doden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief