moordgedachte

 • #1

  hey ik ben 15 en ik heb moordgedachten ik heb ze al 10 jaar ongeveer toen ik klein was probeerde ik altijd mijn zus te vergiftigen en nu worden die gedachten echt wel sterk ik heb nu al bij veel vrienden van mij met een mes voor gestaan mijn lief een paar keer gewurgd tot blauwplekken .... enzo ik weet niet wat te doen ik weet ni eens waarom ik hulp zoek want ik wil het echt heel erg graag ik heb het gevoel da ik me niet schuldig zou en zal voelen en ik droom er ook over bijna elke nacht ik heb het gevoel da ik het bijna ni meer kan controleren ik ga al bij twee psychologen en ben in tottaal 1jaar en 3maand in psychiatries gezeten maar het helpt niet het blijft sterker worden ik zou het zelfs ni erg vinden om in de gevangenis te belanden want dat is toch hetzelvde als nu nu heb ik niets te verliezen en dan heb ik niets te verliezen ik heb gewoon het gevoel dat het moet van men hart en ook dat ik het heel erg graag wil alsof het een noodzakelijke behoefte is is dit normaal? wat is dit? en wat kan ik er in godsnaam aan doen?

  Reageer
  #2

  het is in ieder geval niet normaal, maar als de psychiater niet helpt dan is het wel moeilijk maar misschien moet je leren om je te concentreren en jezelf onder controle te hebben, concentratie heeft er wel wat mee te maken denk ik, en als je weet dat het verkeerd is dan moet je daaraan denken en je misschien met iets bezig houden ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #3

  ik weet wel dat het verkeerd is ma het voelt niet zo aan het is net zoals je weet dat 1+1=2 is want zelf vind ik het niet verkeerd ik weet dat het fout is ma ik vind zelf van niet en ik heb al geprobeerd om aan iets anders te denken of op iets anders te concentreren ma da lukt nie da neemt gewoon uw hele gedachtegang over

  Reageer
  #4

  ik heb het zelf niet helemaal gelezen maar ze heeft het zelfde misschien helpt dit,
  http://www.lydiavanderweide.nl/vriendin/artikel.php?pArt=023

  hopelijk helpt het ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #5

  het is niet echt hetzelvde :$

  Reageer
  #6

  Hallo Hannelore,

  Ik las je hulpvraag ย en vroeg

  M e af : Hoe gaat het nu met jou?

  Reageer
  #7

  Hey,

   

  Ik ben dus ook 15, en ik kan niet geloven wat je nu allemaal zegt.

   

  Niemand heeft het recht om iemands leven te ontnemen, NIEMAND.

  Als je dat doet, neem je iemand zijn leven voorgoed af. Die persoon gaat nooit meer iets kunnen ervaren, weg in een donkere leegte voor de eeuwigheid.

  Telkens als je daaraan denkt moet je iets vies eten. Of tenminste iets zoals citroen.

  Heb gehoord dat het helpt om zo'n shit gedachten weg te halen.

  Als die psychiatrie niet helpt, dan moet je eens elke dag bv mediteren. 3 uur lang. elke dag, lege gedachten en enkel zonneschijn met een vleugje cola.

   

  bye.

  Reageer
Reageer op: moordgedachte
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief