Psychose hulp nodig

 • #1

  Hoi, ik heb een vraag over psychose, kan iemand mij uitleggen hoelang een psychose duurt en wat je allemaal moet doen om het te genezen want ik loop er al meer dan een jaar mee rond. Medicatie heeft niet zoveel gewerkt, en bezoek aan de huisarts en psychiater ook niet.

  Ik blijf soort van zwarte schimmen voorbij zien komen en hoor wazige stemmen langs me oren, en ik krijg ook rare gedachten in me hoofd ( geen opdrachten of iets ergs, alleen hele vervelende gedachten. Telkens als ik aan iets denk bijv een persoon maak ik er een hele verhaal ervan in me hoofd.

  Zelf heb ik op me 18e veel stress ervaren door school en omstandigheden

  Reactie
  #2

  Hoi Anon,

  Hoe oud ben je inmiddels? Je schrijft dat je als 18-jarige veel stress hebt ervaren, maar je schrijft niet hoe oud je bent.

  Allereerst: wat vervelend voor je dat je hier door heen moet gaan. Verder, wat betreft je vragen, over hoe lang een psychose duurt is weinig te zeggen. Dat is afhankelijk van de behandeling, de aard van de psychose, dus hoe de psychose begon, en nog talloze andere zaken. Ik neem aan dat dit bij jou allemaal is onderzocht.

  Gebruik je op dit moment nog medicatie en word je behandeld?

  Reactie
  #3

  Ik ben nu zelf 20, en nee er is niks onderzocht bij mij ik had Alleen een gesprek met de pschiater (waarschijnlijk om te zien of ik een bedreiging ben voor de samenleving, daarna kreeg ik medicatie(toen ik het opzocht was het Alleen voor mensen die een agressie stoornis hebben, zelf heb ik dat niet maar goed ik gebruikte ong 10 maanden lang.

  Heeft niet echt gewerkt, en ben al 3 maanden met de medicijnen gestopt omdat ze totaal geen working op me Haden.

  Reactie
  #4

  Kan iemand Anders mij misschien enige tips geven hoe ik hier doorheen moet?

  Reactie
  #5

  Dan zou je eigenlijk terug moeten gaan naar de psychiater en voor andere medicatie moeten kijken

  Reactie
Reageer op: Psychose hulp nodig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief