Bang voor psychose

 • #1

  Ik ben al een paar jaar voor een psychose en dat is zo erg dat ik soms periodes heb dat ik denk dat ik ook echt die symptomen heb. En ik heb er sinds die paniekaanval van afgelopen dinsdag meer last van gekregen. Ik ben ook echt voor alles angstig. Bang dat mensen mij aankijken ofs. Ik zoek ook altijd veel dingen erover op. Ook de dag dat io een paniekaanval kreeg. Ik heb ook vaak zn angstig moment opeens (vooral als ik buiten huis ben) en dan denk ik opeens dat ik al in een psychose zit en dat het allemaal klaar is :(. Ik weet niet of dit een soort van angststoornis is?

  Reactie
  #2

  Dit is een angsstoornis. Maak een afspraak bij de huisarts. Die kan jou doorverwijzen of in ieder geval wellicht alvast een praktijkondersteuner inschakelen.

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Hi,

  Naar dat dit al zo lang speelt! ik zou voor jezelf opschrijven wat je voelt, dit kun je bijvoorbeeld doen door de komende tijd een dagboek bij te houden zodat de arts een goed beeld heeft van je klachten. En de huisarts is inderdaad een goede eerste stap!

  Hoe gaat het momenteel in het dagelijks leven en tijdens bijvoorbeeld het werken? als je merkt dat je door je klachten wat meer moeite hebt met bepaalde dingen dan anders zou je dat aan kunnen geven zodat de omgeving hier rekening mee kan houden.

  Sterkte en heel erg veel succes!

  Reactie
Reageer op: Bang voor psychose
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief