3 weken na operatie en ineens last van keel hoofd en nek

  • #1

    Ik ben 3 weken geleden geoppereerd aan mijn voorste kruisband onder volledige narcose ik heb daarna nergens last van gehad en sinds zaterdag heb ik een brok in mijn keel alleen aan de linker kant, in mijn gezicht voel ik een paar keer per dag een doof opgezwollen gevoel van mijn lip tot mijn oog en dat is ook aan de linkerzijde van mijn hoofd ik heb ook last van duizeligheid en achter op mijn hoofd/nek een drukkend gevoel, ik heb ook hoofdpijn aan mijn linkerslaap tot aan mijn linkeroog.

    Weet iemand wat dit is?

    Ik gebruik ook nog fragmin tegen trombose in mijn been.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het een zenuwontsteking kunnen zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Narcose heeft nogal invloed op je lichaam. Bevordert onder andere de uitstoot van vitamine B12 en taurine. Andere medicijnen zorgen weer voor andere verliezen. En natuurlijk vergt een operatie nogal wat van je lichaam. Dan zou je moeten zorgen voor extra voedingsstoffen. Voor ondersteuning voor je algehele gezondheid kan je een orthomoleculair therapeut raadplegen.

    Reageer
Reageer op: 3 weken na operatie en ineens last van keel hoofd en nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief