Aanvallen

  • #1

    Geachte die dit lees en antwoord op mijn vraag geeft,

    Ik heb van die aanvallen die gaan zo:
    Ik krijg een steek rechts boven in me buik daarna val ik meteen flauw en daarna ben ik meteen weer bewustenloos en die aanvallen kunnen maximaal 3 uur duren het is geen epileptie en ook geen hyperventilatie zou het dan toch iets kunnen zijn wat ben psychologie te maken heeft want het ziekenhuis zegt dat er geen medische verklaring voor is.

    Als iemand dit weet zet het dan op deze forum als je blieft.

    Groetjes marian schier

    Reageer
    #2

    Toevallig heb ik zondag een aflevering zitten kijken van "Je zal het maar hebben". Hierin ging het over een jonge vrouw met klachten die lijken op wat jij beschrijft. Wat ze heeft heet "Conversiestoornis", en is een psychische aandoening. Als ze schrikt, of onder spanning staat, valt ze zomaar flauw en is helemaal verlamd. Ze hoort wel alles om zich heen, maar kan zich niet bewegen.
    Misschien kun je hier iets mee?
    Succes!

    Reageer
    #3

    Hallo Iris.

    Bedankt dat je een reactie hebt gestuurd,
    Die aflevering heb ik ook op tv gezien maar ik heb niet het zelfde als haar ik schrik niet en val daarna flauw en ik heb het gewoon als ik niet schrik en ik ben maximaal 3 uur bewustenloos en weet daarna niet meer wat er gebeurd is maar toch bedankt.

    Groetjes Marian.

    Reageer
Reageer op: Aanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief