kind

  • #1

    hallo allemaal
    ik ben een moeder van 42 jaar en heb 2 kinderen
    de oudste van 19 jaar daar draait het om ze heeft 3 weken geleden een jongen leren kennen en na een week wilde ze al bij hem intrekken ik ben er echt op tegen wand die jongen is 36 jaar en heeft 2 kinderen van zijn eerste vrouw
    maar me dochter heeft een achterstand dus ze is 19 jaar maar gedrag van 15
    nu is ze dus van de een op andere dag vertrokken naar hem ze is pas sinds sep 2007 weer thuis komen wonen voor heen woonde ze in een stichting in belgie ze staat ook nog onder een curator maar de politie doet hier niks aan maar ze heeft me hiermee zoveel verdriet gedaan dat ik soms overweeg om uit het leven te stappen maar ik vraag me af is ze dit wel waard na wat ze me aan heb gedaan ik eet al 6 dagen niet en drink weinig ik ga hier echt aan kapot en me man ook ik ben zelf ook hart patient maar eigelijk wil ik u vragen wat ik hier aan kan doen of is er misschien iemand die dit verhaal kent stuur me dan een email als u wilt alvast bedankt om dit aan te horen me e-mail is [email protected]
    groeten van twee wanhoopige ouders

    Reageer
    #2

    pffff, heb echt even moeten nadenken hoor, je brengt hier wel een probleem, moeilijk hoor, maar oke, hier mijn mening: .

    a. wat heeft jouw docht jouw aangedaan?????? Haar hart gevolgd??? doet ze niet om jou te plagen, ze doet wat zij denkt dat het beste is en of ze nu geestelijk 15 of 19 is, daar doe je als moeder helaas niets meer aan hoor.

    Of haar vriend nu 20 of 40 is, maakt ook niet uit, hoe lang ze hem kent ook niet.
    Wat is het bezwaar? Is hij aan de drank? drugs? gebruikt hij haar ergens voor?
    Waarom nodig ze je niet eens uit, dan blijf je betrokken bij haar leven.
    waarom eet en drink jij niet meer? Vind jij jezef niet de moeite waard, hoe moeilijk ook, jouw dochter is toch volwassen, zorg goed voor jezelf, dit helpt niet echt en is natuurlijk ook geen volwassen gedrag.
    Hoe moeilijk ook, probeer het een beetje los te laten, ik ken een meisje van 30 met de ontwikkeling van 6jr, ook zij is al jaren gelukkig met een man, op hun manier, met steun van moeder.

    Sterkte en succes! Brenda

    Reageer
    #3

    hallo brendaik heb je reactie gelezen en ben blij dat er toch iemand heeft willen aan horen waar ik mee zit maar ik wil u brenda vragen om je toe te voegen op me msn zodat ik je het hele verhaal uit kan leggen als je dit teminste wilt horen maar ik weet echt niet wat ik moet doen wand als ik ze raad wil geven of een gesprek met hun wil dan wil ze hier niks van horen dus ze heeft voor mijn gevoel haar ouders laten vallen voor een jongen dus het is een beetje moeilijk op deze site om het uit te leggen snap je maar alvast bedankt dat je heb gereageerd met vriendelijke groet mevr en menheer bekkers uit breda

    Reageer
    #4

    als je bedoelt dat je dochter onder curatele staat dan moet je de curator inschakelen, je dochter is voor de wet niet handelsbekwaam en mag niet zomaar zelf beslissingen nemen, maar goed, dat even terzijde.
    Je dochter is 19 jaar oud en normaal is ze voor de Wet meerderjarig, dus ook al heeft ze een achterstand en je zult toch haar keuze moeten respekteren, hoe moeilijk dat ook voor je is, als deze man goed voor haar is en zij gelukkig is, dan moet je het loslaten en dat is geen reden om niet meer te eten en te drinken, daar verander je de situatie niet meer en je hebt ook nog een man en een ander kind die je nodig hebben.
    Zie het even aan, en als je dochter een curator heeft dan zal ze ook misschien nog wel onder toezicht staan van een andere hulpverlening.
    Jij kunt niet voor je dochter kiezen en zult haar toch los moeten laten, hoe moeilijk dat ook voor je is.
    Ik wens je veel sterkte en maak wat van je leven met de rest van je gezin.

    Reageer
Reageer op: kind


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief