Spiertrekkingen, bang voor ALS.

 • #1

  Hoi,

  Sinds een week last van spiertrekkingen. Dit begon in mijn knie en later in mijn voet. Nu heb ik het daar bijna niet meer maar wel echt continu in 1 vinger. De hele dag door zowat. Ik wordt er gek van en ben bang dat ik ALS heb.
  Nu las ik dat er gezegd wordt dat je eerder zulke klachten aan de linkerzijde van je lichaam krijgt (bij stress/angst/hypochon.) maar waarom is dit zo? Ik heb alle klachten idd ook links.

  Alvast bedankt.

  Reageer
  #2

  Tja dat is een goede vraag. Ik heb er zo helaas geen antwoord op maar het is inderdaad een feit dat bij stress/spanningen/hyperventilatie de klachten aan de linkerkant van het lichaam zijn. En dat zal dan ook de verklaring voor de klachten zijn die je hebt

  Reageer
  #3

  Oké.
  Ik heb nu al een poosje dus last van die tintelingen in mn vinger en nu voelt t alsof de kracht erin minder wordt. Ander gevoel in die hand dan de ander. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

  Reageer
  #4

  Stress en angst.

  Reageer
  #5

  Ik had nu dus ongeveer een week last van die spiertrekkingen in mijn vinger en daarna had ik 2 dagen ineens geen spiertrekkingen meer in die vinger. Sinds vandaag spelen de trekkingen weer op. Kan dit een teken van ALS zijn?

  Reageer
  #6

  En mn vinger + hand kunnen dan ook enorm gaan gloeien. Wat zou dit kunnen zijn?

  Reageer
  #7

  Nee, dat zijn vooral symptomen van angst/stress en hyperventileren

  Reageer
Reageer op: Spiertrekkingen, bang voor ALS.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief