Contact

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een meisje van 13 en heb extreme hypochondrie. Zelfs als ik het koud heb denk ik al dat ik een hartinfarct krijg. Zo erg is het dus. Ik zou graag met iemand in contact willen komen die ook hypochondrie heeft en er ook ervaring mee heeft. Ik ben namelijk erg bang, en als ik met iemand chat die begrip voor me heeft en misschien ook wel hetzelfde heeft, voel ik me altijd veiliger. Ook heb ik trouwens last van stress en misschien ook wel een depressie. Dus ik zou heel graag met iemand in contact willen komen die hetzelfde heeft. Groetjes mij!

    Reageer
    #2

    Ben je niet in behandeling voor de hypochondrie?

    Reageer
    #3

    Ik ben nog niet naar de dokter geweest, maar ik weet wel zeker dat ik het heb.

    Reageer
    #4

    Dan is het toch verstandig om daarmee naar de dokter te gaan. Hier heb je dan toch wat hulp bij nodig. Dat gaat niet vanzelf weg.

    Reageer
    #5

    Ik zou als 13 jarig meisje ook zeker niet vragen voor contact via chat etc.

    Je leeftijdsgenootjes zijn denk ik niet volwassen genoeg om daar over te praten, en de mensen wat dat wel zijn kunnen soms andere bedoelingen hebben.

    Het lijkt me verstandiger dat je aan je huisarts een doorverwijzing vraagt naar een professional.

     

     

    Reageer
    #6

    Oke bedank allebij! Ik ben ook van plan om naar de huisarts te gaan, maar ik ben zo iemand die heel verlegen is en niet weet wat ik dan moet zeggen, en dat dan de dokter zegt ach dat is een klein beetje stress, ga maar weer naar huis. Zoiets weet je wel.

    Reageer
    #7

    Beste Anoniem,
    Schrijf je klachten en angsten op. Echt alles waar je mee zit... neem dit mee naar de arts. Als je niet uit je woorden kunt komen , kun je dit laten lezen als steuntje in de rug.
    Heel veel sterkte! Ik weet wat het is, en hoe afschuwelijk deze angst is ?

    Reageer
Reageer op: Contact


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief