Ervaringsdeskundigen/lotgenoten eetstoornis

  • #1

    Dag iedereen,

    Ik zit al een tijdje met een eetprobleem waarbij ik vreselijke angst heb om aan te komen en tegelijk eetbuien heb. Om dan te voorkomen dat ik aankom, geef ik over. Maar nu ik dat al een tijdje doet (6maanden ongeveer) doet mijn relfex het niet zo goed meer, waardoor ik dus veel moet gegeten hebben om te kunnen overgeven. En dan moet ik nog me best doen.

    Dit probleem heeft me leven echt overgenomen. Ik heb geen zin meer om te studeren etc.. Ik denk alleen maar aan eten, maar wil ook steeds afvallen terwijl ik maar 54kg weeg. En kijk constant programma's over dikke mensen enzo..

    Ik zet mijn verhaal hier neer in hoop dat ik lotgenoten vind, want samen sta je sterker. Ik kan het niet alleen..  Ik denk dat als ik iemand heb die me begrijpt, dat we elkaar ook kunenn helpen..

    Als iemand zich daar in kan vinden, let me know.

    Groetjes x

    Reageer
    #2

    Beste Emy,
    Ik raad je toch dringend aan om met dit probleem naar de huisarts te gaan. Die kan je verwijzen voor professionele hulp, want die heb je hier wel bij nodig.

    Reageer
Reageer op: Ervaringsdeskundigen/lotgenoten eetstoornis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief