mijn dochter heeft een tik

  • #1

    Hallo, mijn dochter is 16 jaar en heeft een tik. Zij komt met haar vingers altijd aan haar amandelen midden in haar nek, en zij drukt er hard aan en de plek wordt dan geel. Waarom doet ze dat, ik weet het niet maar ze heeft wel in haar jonge jaren veel meegemaakt, misbruik enzo. Ze is wel mentaal gehandicapt, dat is wat het erger maakt.

    Reageer
    #2

    Is dit een tik in de zin van een al langer bestaande ongecontroleerde en herhaalde handeling of heeft zij sinds kort misschien pijn op deze plek? De gele verkleuring zou kunnen wijzen op miniscule bloeduitstortingen als gevolg van de schade aan de huid door het knijpen. Omdat uw dochter een duidelijke medische voorgeschiedenis heeft, lijkt het aan te raden hiermee toch even naar de huisarts te gaan voor controle zodat u zeker weet dat het mogelijk onschuldig kan zijn.

    Reageer
Reageer op: mijn dochter heeft een tik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief