Leven beu

 • #1

  Hallo

  Ik ben 16 jaar oud en ik heb al zoveel meegemaakt ik ben 6 jaar lang gepest geweest en nog veel meer en daardoor heb ik problemen met mensen vertrouwen ik ben bang om weer gekwetst te worden. het probleem is dat ik me nu al maanden echt heel eenzaam voel alsof ik overal alleen voor sta. Thuis is de situatie niet ideaal mijn vader praat zelf niet tegen me hij kijkt me zelfs niet aan. ik heb het gevoel dat hij me haat of dat hij me niet graag in zijn buurt heeft en dat geeft me nog meer het gevoel dat ik een last ben voor iedereen. Mijn beste vriendin is er wel voor me maar ik heb het gevoel da ik  haar lastig val ookal zegt ze dat het niet zo is. Ik ben bang om haar ook te verliezen. Het is ondertussen al langer dan 4 maanden dat ik heel weinig en slecht slaap en als ik dan in slaap van dan val ik huilend in slaap ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen ik heb het gevoel dat het beter zou zijn als ik er niet meer zou zijn. Ik heb mezelf al vaak verwond en vandaar moest ik me echt heel erg inhouden om mijn arm niet open te snijden. Mezelf verwonden doe ik niet met het doen om uit het leven te stappen maar als ik mezelf pijn doe word de pijn in mijn hart veel minder. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik val elke dag huilend in slaap en ik word wakker met barstende hoofdpijn door het huilen.

  Reageer
  #2

  Wat ik je echt zou willen aanraden is, om hiermee naar je huisarts te gaan en het te bespreken. Die kan je namelijk voor adequate hulp doorverwijzen

  Reageer

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Leven beu
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief