slaap problemen door depressie bij vriendin

 • #1

  Mijn vriendin die heeft nu al een jaar een depressie gekomen door anorexia. haar gewicht zit nu op een redelijk niveau, maar ze slaap de laatste tijd heel erg slecht. nu heb ik een beetje mijn research gedaan en heb ik gevonden dat slaap problemen kunnen komen door depressies en antidepressiva. sinds ik in haar leven ben gekomen gaat het echt een stuk beter met haar maar haar slaapprobleem wordt steeds erger. ik was nu dus benieuwd of slapen naast iemand van wie ze houd zou kunnen helpen om beter te kunnen slapen.

  Reactie
  #2

  Dat zou ja dan moeten uitproberen.

  Reactie

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Somberheid en depressieve klachten? Wat te doen?

  Somberheid en depressieve klachten? Wat te doen?

  Sombere gevoelens maken je lusteloos en vermoeid Het hebben van depressieve klachten kan je leven behoorlijk belemmeren. Je hebt last... Lees verder
  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Hi,

  Wat fijn dat haar gewicht weer op peil is! soms kunnen mensen niet zo goed slapen als ze vlinders in hun  buik hebben hihi 😉

  Het kan met de medicatie te maken, dit verschilt per persoon. Je vriendin zou dit eventueel met haar huisarts kunnen bespreken, de huisarts kan namelijk overleggen met haar wat het beste is om te doen, dit kan niemand hier op het forum.

  Geniet van de liefde en heel erg veel succes!

   

  Reactie
Reageer op: slaap problemen door depressie bij vriendin
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief