Me zelf pijn doen

 • #1

  Ik ben op me 1e jaar in de brugklas gepest uitgescholden en getreiterd ik had ook problemen met mijn vriendje hij had het toen uitgemaakt en thuis had ik vaak ruzie en ben ik 2 keer weggelopen en op me werk zou ik waarschijnlijk worden ontslagen en op een gegeven moment midden die perioden begon ik in mezelf te krassen met me nagels of me te snijden met me sleutel of met een ijzer draad mezelf te snijden 1 keer deed ik het met een scheermes dit is allemaal dit jaar gebeurt en heb soms dat ik nog met me nagels in mezelf kras.

  Maar ik durf niet naar een psichiator omdat ik bang ben dat ik in een gekke huis word gezet en me moeder heel boos zou zijn ik ben nu 14 maar heb soms nog in me hoofd als ik over straat loop de gedachtes dat de auto's sneller mogen rijden en me aanrijden hoe raak ik dit in hemels naam weer kwijt (dat snijden en die gedachtes)

  Reageer
  #2

  En ik hen het gevoel dat ik dik ben en moet afvallen ik ben 14 jaar 164 centimeter en weeg 54.7 kilo

  Reageer

  Iedereen voelt zich wel eens somber en down, geen zin om dingen te ondernemen en moe en lusteloos. Soms huilbuien zonder echte aanleiding. Normaliter gaat dit ook weer na enkele dagen over. Maar soms houden de klachten langer aan.

  Depressieklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Ik denk dat je er toch vooral goed aan doet, om naar de huisarts te gaan en dit met je huisarts te bespreken. Je hebt hier toch professionele hulp bij nodig. En geen zorgen; je komt heus niet in een "gekkenhuis" terecht.

  Reageer
  #4

  Maar ik wil me moeder niet boos maken

  Reageer
  #5

  Ik denk dat je moeder juist blij zal zijn, dat je met zo'n probleem hulp zoekt.

  Reageer
Reageer op: Me zelf pijn doen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief