borderline

  • #1

    Beste lezer;
    ik ben een vrouw van 47 jaar ,ik heb borderline ,Posttraumatische stress, eetstoornis ,en anorexia,ik ben een jaar bezig geweest met de ggz zonder resultaat , ze hebben niets echt niets voor mij gedaan,alleen maar vals beloften ,geen een tablet om rustig te worden,ook geen een plan voor therapie,ik heb gevraagd om mij uit te schrijven,want ze doen toch niks .ik heb het heel erg moeilijk nu ,ik heb helemaal geen vertrouwen in iemand,mijn huisarts weet van hij doet ook niks,ik voel me heel erg depressief ,ik krijg opeens schreeuw aanval en huilen aanval op straat ook thuis,ik weet het niet wat moet ik doen ,ik gebruik ook drugs om beetje rustig te worden,ik vond het niet eerlijk om mij zo te negeren,en ze weten dat ik heb echt hulp nodig,ik wil graag dat ik word geholpen,ik wil ook graag rust in mijn leven,dat ik kan wat lekker slapen ,eten, winkelen .ik ben echt echt moe van mezelf.kan iemand mij helpen echt helpen,bestaat een oplossing voor mijn probleem of niet,er is hoop of ben ik hopeloos geval.graag een antwoord.
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Je verhaal vind ik best heftig. Hopelijk gaat het ondertussen wat beter met je en dat je jezelf niks aangedaan hebt. Heb je iemand kunnen vinden die je steunt?
    Heb je een gezin of vrienden die je kunnen helpen? Op internet is ook vrij veel te vinden over hoe je je leven op de rit kan krijgen en misschien is het toch goed om alsnog naar de huisarts of het ggz te gaan want het kan zijn dat je geen geschikte behandelaar had en vind je nu wel iemand die bij je past en die jou goed kan helpen. En anders kun je 113online.nl proberen. Hoe dan ook zijn er mensen die jou willen/kunnen helpen.
    Zelf zit ik ook al jarenlang in therapie en heb 2 opnames achter de rug. Er is ook veel gebeurd afgelopen maanden en jaren (3 mensen in m'n omgeving hebben zelfmoord gepleegd en heb in 1,5 jaar al op 3 verschillende scholen gezeten, ook heb ik borderline en ADD en ben ik hoogsensitief en depressief) maar ik hou hoop en ik hoop dat jij ook hoop hebt dat het leven makkelijker gaat worden voor je.
    Je vroeg of je een hopeloos geval bent en zo voel je je ook waarschijnlijk maar dat ben je echt niet! Ook jij kan gelukkig worden en je problemen zijn te behandelen! Het zal zwaar worden maar het gaat je lukken! Geef niet op!

    Sterkte met alles en ik hoop dat je dit leest en reageert.

    Reageer
Reageer op: borderline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief