Borderline

  • #1

    Hallo, aangezien ik nog even tijd heb om naar een psychiater te gaan, ben ik op zoek naar informatie over mijn huidige toestand. Misschien zijn er onder jullie mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden.
    Ik ben gediagnosticeerd met borderline en heb een depressie. Ik neem medicatie en volg psychotherapie.
    Helaas heb ik al een tijdje vreemde toestanden. Als ik bijvoorbeeld naar de winkel ga, kan ik me niet herinneren wat er onderweg is gebeurd, soms vergeet ik waarom ik naar de winkel ben gekomen of ben ik verbaasd dat ik er al ben omdat ik net het huis uit ben. Ik heb tijdsstoornissen, bijvoorbeeld 4 minuten zijn voorbij en ik heb het gevoel dat er al minstens 15-30 minuten voorbij zijn. Ik verzin verhalen dat bijvoorbeeld iemand een week geleden iets tegen me zei maar het blijkt niet waar te zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat het wel waar is. s Nachts belde ik mijn broer, maar het bleek niet waar te zijn, maar ik weet zeker dat ik liever had dat hij me een kussen gaf. Ik heb problemen met mijn geheugen.
    Is dit een bijwerking van de medicatie of word ik al gek?

    Reageer
    #2

    Ik zou dit met je behandelaar bespreken, medicatie kan zeker hele vervelende bijwerkingen geven.
    Als dat bij jou ook de oorzaak is, zou er gekeken kunnen worden of er andere medicatie mogelijk is.

    Reageer
Reageer op: Borderline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief