Bang voor opname

  • #1

    Een tijdje terug is het met mij uit de hand gelopen
    Paar keer op een crisis bed terecht gekomen uiteindelijk dagbehandeing gehad
    En nu gaat het weer niet
    Ik doe mezelf weer pijn ik heb maandag een afspraak staan bij de huisarts nu ben km bang als hij mijn armen ziet ik weer na de crisis moet
    Iemand hier ervaring mee het is niet bekend dat ik aan am doe

    Reageer
    #2

    Beste,

    Ik begrijp dat je angst voelt om wederom opgenomen te moeten worden. Het is voor niemand fijn om door te moeten worden verwezen naar het ziekenhuis. Je moet begrijpen dat een huisarts eerst een 3 jarige bachelor opleiding volgt, vervolgens een 3 jarige master opleiding doet en daarnaast nog een 3 jarige opleiding specialisatie huisartsgeneeskunde moet doen. Hiermee wil ik zeggen dat deze mensen het beste met je voor hebben en je alleen zullen doorsturen als zij denken dat het beter is voor jouw eigen welzijn. En ondanks dat je dit niet prettig vind is het een stadium dat je moet doorgaan wil je een beter lichamelijk welzijn creëren. Dit hoef je niet alleen te doen. Vraag een vriend of vriendin, je ouders, broers of zussen of er iemand met je mee wil gaan. Samen gaan stelt je namelijk beter op je gemak.

    Het is ook erg handig om te blijven doorvragen aan de behandelend arts of huisarts wat er aan de hand kan zijn. Aangezien het niet erg duidelijk is in het bovenstaande door jou geschreven verhaal.

    Het moraal is: mensen hebben vele jaren op school gezeten om hun best te doen jou te helpen, ze hebben zichzelf in hun studiejaren moeten beproeven met vele testen om de naam dokter/arts te mogen dragen. Ze zijn hier om jou te helpen omdat het belangrijk is dat jij aan het einde van de rit zonder pijn weer naar huis kan. daarom is het ook belangrijk om er met veel moed en kracht in te stappen, zeker als je angst hebt.

    Veel succes maandag!

    Mark.

    Reageer
Reageer op: Bang voor opname


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief