• #1

  Hallo,

   

  Ik heb de afgelopen 3,5 jaar last gehad van angsten en depressie. Afgelopen jaar therapie gehad en ik doe alles weer ( kwam een half jaar bijna nergens meer). Ik heb alleen nog steeds vrijwel dagelijks last van lichte spierspanning en zweten. Het is niet zo sterk als dat het was maar het valt me nog wel op. Ook als ik een hele leuke dag heb gehad. Ik vermoed wel, ook omdat ik heel slecht sliep ook dat ik mijn lichaam heb uitgeput. Ik slaap nu weer goed door en circa 7 uur per nacht.  Zijn deze klachten herkenbaar en zijn dit nog de naweeen zeg maar? Ik heb de therapie 2 maanden terug afgesloten dus ik kan het niet meer navragen.

  Reageer
  #2

  Het herstel kan toch nog wel even duren

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Oh dank voor de snelle reactie zeg!
  Oké, fijn om te weten. Dit is dus een bekend iets. Weet u of er nog iets is wat hierin kan ondersteunen? Extra vitamine of iets. Of gewoon iets wat moet slijten.

  Reageer
  #4

  Belangrijk is op tijd voldoende rust nemen, gezonde voeding en als het kan wat sporten. Een multivitaminen supplement en wat extra vitamina D3 zal zeker geen kwaad kunnen

  Reageer
Reageer op: Herstel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief