rood worden

  • #1

    Hey ik ben een meisje van 15 jaar. Ik heb erg last van rood worden. Ik weet dat ik erg jong ben, maar ik heb er al heel lang last van. Het begon in groep 8 (5 jaar geleden). Mijn moeder heeft het ook dus ik denk dat ik het helaas geërfd heb. Ik denk er constant aan ‘als ik maar niet rood word’ en toch weet ik diep van binnen dat ik dat niet moet doen want dan word ik juist rood. Maar dat lukt gewoon niet.

    Ik praat er veel over met mijn moeder maar er ik moet er proberen mee te leven. Ik las over medicatie en een operatie. Het liefst zou ik gelijk een operatie willen maar natuurlijk weet ik dat dat niet kan. Ik lees alleen nergens vanaf welke leeftijd het mogelijk is.

    Ik hoop dat jullie tips hebben voor een jong iemand... Werkt een psycholoog goed of pilletjes van de dokter? Ik word echt een beetje depressief en moe van al dat denken aan mijn rode hoofd! Of weet iemand vanaf wanneer een operatie mogelijk is? Of moet ik dat uit mijn hoofd zetten?

    Groetjes M

    Reageer
Reageer op: rood worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief