hypochonder

  • #1

    Ik heb even last van angst en paniek vooral om dood te gaan. Ik heb vak klachten aan mijn hart.

    Het ging nu terug beter met mij. Maar sinds begin van deze week gaat het alleen maar naar omlaag. Ik krijg paniek te pas en te onpas. Ik voel vanalles aan mijn hart. Ik heb bang want iedereen zegt nu dat het paniek is. Het zal wel niks anders zijn zeggen ze. Maar ik maak me zo zorgen ik weet niet wat ik ermee moet doen. Ik sta vol onder stress heel mijn spieren zijn verkrampt. Zijn er nog mensen die zich zo voelen

    Reageer
    #2

    Haii ‘
    Ik kamp met dezelfde klachten , ook vooral me hart & angst voor dood.
    Het is vooral beseffen , ik heb na een paar jaar beseft waar the fuck k mee bezig was , omdat ik de hele dagen thuis bang aan het zijn was voor de dood ! ( ben 17 jaar oud dus alles school etc heeft eronder geleden )

    Toch ben ik gelukkig nu op een punt ( door medicatie en psycholoog samen en haptonoom ) dat ik me lichaam weer een beetje vertrouwd & dat me angst iets is afgenomen. Ik voel me al weet een stuk vrijer , dus blijf doorgaan !
    En je moet maar zo denken , straks word je 90 heb je niks anders gedaan dan aan de dood denken...

    Stay strong ! Tis een gevecht met jezelf

    Reageer
    #3

    Wat fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben. Ik herken je verhaal precies, tegenover de buitenwereld speel ik altijd mooi weer van binnen sta ik doodsangsten uit  Ik heb nu besloten dat ik er klaar mee ben en sta ingeschreven bij de psycholoog. Gisteren bloed wezen prikken dit doet de dokter voor mij om me gerust te stellen al is het maar voor even want bloed was in januari perfect. Maar het is het idee. Ik hoop dat ik er via therapie snel af kom want ik wil gewoon genieten van alle mooie dingen die ik om me heen heb.Jullie ook heel succes.

    Reageer
Reageer op: hypochonder


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief