angs voor ziektes

  • #1

    Ik heb al een lange tijd last van netelroos en opgezwollen kliertjes in mijn nek. Sinds kerst ben ik gaan googlen en dan kom je nare dingen tegen op google waardoor je bang wordt dat je dat gene hebt, bijvoorbeeld kanker want mijn vader is daaraan overleden. Nu heb ik al een lange tijd last van dat ik mijn hart voel kloppen en dat het op sommige momenten erger is dan andere momenten, ik heb er bijvoorbeeld buiten vrij weinig last van en het valt mij op dat ik er vooral last van heb tijdens het slapen of als ik alleen ben. Nu heb ik ook een zwarte moedervlek bij mijn schouder zitten, en nu vroeg ik mij af of alle zwarte moedervlekken slecht zijn.

    Reageer
    #2

    Je hebt vooral last van angsten en hyperventilatie, maar niet van je hart. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen. Bespreek je angstklachten ook eens met je huisarts.

    Moedervlekken zijn doorgaans gewoon onschuldig, ook als ze erg donker zijn.

    Reageer
    #3

    ben zonet langs de huisarts geweest, moedervlek gecontroleerd en hij ook zei dat het onschuldig was.

    Reageer
    #4

    Bij netelroos kunnen factoren spelen als een histamineovergevoeligheid en bepaalde tekorten in je lichaam. Goed voor jezelf zorgen met de juiste voeding en bepaalde supplementen kan de kans op ernstige ziektes wel enigszins verkleinen.

    Reageer
Reageer op: angs voor ziektes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief