Het gevoel alsof ik moet overgeven

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een week of 4 de hele tijd het gevoel alsof ik moet overgeven. Ik ben niet misselijk, heb geen lage bloeddruk, etc. Ik denk zelf dat het iets te maken heeft met iets mentaals. Het tast best wel mijn dagelijks leven aan. Ik denk er de hele tijd aan en weet niet zo goed wat ik moet doen. Moet ik mezelf er aan overgeven en kokhalsend boven de wc gaan staan of moet ik het inhouden? Eten gaat trouwens ook niet van harte, ik heb totaal geen trek. De psychiater heeft het druk en pas over een tijdje tijd, vandaar dat ik het op deze manier probeer.

    Reageer
    #2

    Het kan een psychisch probleem zijn. Je bent er waarschijnlijk teveel op gefocust

    Reageer
    #3

    Oke bedankt. Raad u een psycholoog aan of kan het ook nog iets anders zijn?

    Reageer
    #4

    Lastige vraag.. waarom ben je in behandeling bij een psychiater als ik vragen mag?

    Reageer
    #5

    Ik had 3 weken geleden een afspraak gemaakt bij de psychiater. Die belde toen, omdat ze niemand op bezoek laten komen door de corona, en toen ging het eigenlijk wel weer dus toen heb ik het laten varen en gezegd dat het wel goed ging. Daarna viel ik weer helemaal terug en nu heb ik een afspraak staan voor de 23e, maar elke dag heb ik de hele dag dat gevoel en daarom probeerde ik het op deze manier omdat het echt een heel naar gevoel is en ik me op niets anders kan focussen.

    Reageer
    #6

    Misschien goed om dan toch maar weer eens te bellen,. Zorg voor afleiding zodat je er niet te veel aan denkt

    Reageer
    #7

    Oke bedankt!

    Reageer
Reageer op: Het gevoel alsof ik moet overgeven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief