Klein moeten zijn

  • #1

    Hoi

    Ik ben  een man van 34 ik heb het soms zwaar kwa werk of kwa andere dingen, ik trek me dan graag terug maar doe dat op mijn manier ik draag graag luiers  en dan ook graag heel.dik en met een print er op en draag dan een romper en doe dan Lekker  me duim in mijn mond , ik kpm dan helemaal.tot rust geniet hier van alles valt mijn schouders  af heerlijk  maar toch apart op  mijn leeftijd  gebruik  mijn luiers  ook gewoon ik slaap dan als een baby  hoe kan dit en waar komt dit weg ?

    Reageer
    #2

    Niemand heeft raad?

    Reageer
    #3

    Misschien goed om er eens met een psycholoog over te praten

    Reageer
    #4

    Je zegt het zelf al. Veel verantwoordelijkheden en dan vind je het fijn om even klein te zijn en niet verantwoordelijk hoeven zijn. Er is een mooie methode; het innerlijk kind, die helpt jouw innerlijke kind aandacht te geven. En kijken hoe je het in het dagelijks leven anders kan doen.

    Reageer
    #5

    Hoi max.  hier het zelfde eigenlijk.

    34 jaar maar ben totaal nog niet volwasse. Omdat ik adultbaby en dl ben. Heb ik gewoontes die niet helemaal bij m’n leeftijd passen. Gek op gamen/spelletjes tekenen tekenfilms en sport. Omdat Ik meestal eens in de paar weken nog in mijn bed plas. Slaap ik sinds ik zelfstandig woon ook weer met luiers. En vaak ook met mijn speen.  Sinds een aantal jaar weet mijn omgeving dit ook.

    Reageer
    #6

    Tja, apart zou ik zeggen maar wat het eerst in mij opkomt is dat je volgens mij op zoek bent naar geborgenheid, veiligheid...

    Ik weet niet of je partner hebt. Voel je je bij haar/ hem op je gemak? veilig en vertrouwd? Heb je angst voor de grote boze wereld waarin we leven en zoek je misschien iets vertrouwds door het dragen van een luier en een speen te gebruiken?

    Zolang je het thuis doet en je er zelf prettig bij voelt, is het geen probleem toch? Heb je de behoefte om  dit te doen in het bijzijn van anderen, dan zou ik hulp gaan zoeken.

    Reageer
Reageer op: Klein moeten zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief