Klaar

  • #1

    Na een tijd van 22 jaar op deze planeet geleefd te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er helemaal klaar mee ben. Ik loop al een langere tijd te kwakkelen met mijn immuumsysteem, maar ik liep nog veel langer met geheim rond dat ik super depri voel. Al8 jaar heb ik zo'n zware schaduw over me heen hangen. Daarnaast veel angsten gekregen, maar heb het nooit tegen iemand gezegd. Ik wil mijn emoties niet laten zien. Na een tijd van gebeurtenissen die ik uiteindelijk wel een plek dacht hebben gegeven, bleek toch niet verwerkt te zijn. Er lijkt steeds meer ellende bij te komen inplaats van dat het beter wordt. Ik was als 14 jarige kind nog enigzins optimistisch dat het wel goed zou komen uiteindelijk, maar helaas dat was niet de werkelijkheid. Ik denk zo een 30x per dag aan zelfdoding en ik weet van ellende niet hoe ik mijn problemen kan oplossen. Die klachten die ik continu voel zijn niet te verdragen.

    Sorry dit moest ik even zo typn. Dit is een schreeuw.... want wat kan ik doen ...

    Reageer
    #2

    Ga met deze klachten naar je huisarts en bespreek het. Hij/zij kan je doorverwijzen voor professionele hulp

    Reageer
    #3

    Ik weet niet waar de problemen met je immuunsysteem uit bestaan. Ik zou eens advies vragen op orthomoleculair gebied; iemand die kijkt naar je voedingspatroon, darmflora, candida, tekorten aan voedingsstoffen, hormoonhuishouding enz. Dat kan ook schelen in het lichamelijke stuk van je depressie. Wel ook hulp zoeken bij het verwerken van je trauma's.

    Reageer
Reageer op: Klaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief